31.10.2014

Osuuskaupan tiedote 31.10.2014

Hämeenmaan ABC Renkomäki uudistui – konsepti 2010-luvulle

ABC Renkomäellä vietetään tänään perjantaina 31.10. uudistetun liikennemyymälän avajaisia. Remontin aikana liikennemyymälän ravintola on saanut uuden ilmeen sekä linjastot, ja myös tuotteistusta on kehitetty vastaamaan liikkuvien asiakkaiden uudenlaisia tarpeita. Parkkialueen laajennus tuo 10 vuotta täyttäneelle liikennemyymälälle lisäksi odotettuja uusia parkkiruutuja.

 

Osuuskauppa Hämeenmaan ABC-toimialan kuluvan vuoden merkittävin investointi on 31.10.2014 avajaisiaan viettävän ABC Renkomäen uudistus.
─ Kyseessä ei ole vain toimitilojen remontti, vaan uudistettu ABC edustaa kokonaan uudenlaista liikennemyymälöiden sukupolvea. Se näkyy niin raikkaassa miljöössä kuin tuotteistuksessakin, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen Hämeenmaalta kertoo.

Uudistetulla konseptilla vastataan nykypäivän asiakkaiden uudenlaisiin tarpeisiin. Kahvilalinjaston ja ravintolan tuotteilta odotetaan nyt erityisesti tuoreutta ja laadukkuutta.
─ Uudessa linjastossa on tilattavissa esimerkiksi paistettuja patonkeja ja lämpimiä focaccioita. Leivät valmistetaan asiakkaiden silmien edessä. Tämänkaltaiset uudet tuotteet ovat perinteiselle huoltamoeväälle, täytetylle sämpylälle, monien toivoma vaihtoehto. Ja jotain aivan uutta koko Suomen mittakaavassa on ranskalaisia kreppejä valmistava lettukone, joihin saa suolaisen tai makean täytteen, ABC-ketjujohtaja Sami Kovanen kuvailee.

Pyöreän 10 vuoden iän tänä vuonna saavuttanut ABC Renkomäki on yksi Suomen vilkkaimmista ABC-liikennemyymälöistä. Uudistuksen yhteydessä se saa myös tilavamman parkkialueen.
─ Kevyen liikenteen väylät uudistetaan, ja parkkialue viereisen Kodin Terra –rautakaupan kanssa yhdistetään. Näin saamme ABC:lle runsaasti lisää kaivattuja parkkiruutuja, Sami Kovanen kertoo.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-ketjujohtaja Sami Kovanen, puh. 050 344 1462

Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, puh. 050 558 1215