19.3.2015

Osuuskaupan tiedote 19.03.2015

Hämeenmaa uudisti Sale Ypäjää

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa palveluverkostonsa kehittämistä ja investoi toimipaikkoihinsa myös kuluvana vuonna. Yksi uudistettavista kohteista on Sale Ypäjä, jonka avajaisia vietetään tänään torstaina 19.3.2015. Myymälä on saanut uudistuksen myötä merkittävästi lisää valikoimia. Keskeinen lähtökohta oli kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen.

 

– Uudistuksen tavoite oli parantaa palvelujamme Ypäjällä. Myymälä on saanut uusia kalusteita ja uuden ilmeen. Valikoimiin tuli tuhat uutta tuotetta. Erityisesti tuoretuotteissa valikoima on kasvanut, sillä uusien kylmälaitteiden ansiosta saimme lisää kylmätilaa, Sale-ketjujohtaja Taina Penttinen Hämeenmaalta kertoo.

Myymälän uudistuksen yhteydessä on tarkasteltu erityisesti kiinteistön energiatehokkuutta. Kaikki kylmäkalusteet uusittiin.
– Kaikissa kylmälaitteissa on ovet tai kannet ja käytössä on myös ympäristöystävällisempi kylmäaine, hiilidioksidi. Lisäksi kylmäkalusteista vapautuva lauhdelämpö otetaan talteen ja käytetään kiinteistön lämmityksessä, Taina Penttinen kertoo.

 

Tervetuloa uudistuneeseen Sale Ypäjään (Perttulantie 2), joka palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 8−21, lauantaisin klo 8−20 ja sunnuntaisin klo 12−18.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, Sale-ketjujohtaja Taina Penttinen, puh. 050 420 3087