25.2.2015

Osuuskaupan tiedote 25.02.2015

Hämeenmaa tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa

Osuuskauppa Hämeenmaa tekee yhteistyötä alueellaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä monenlaisten urheilu-, kulttuuri- sekä yhteiskuntavastuutoimijoiden kanssa. Urheilun saralla painopiste on lasten ja nuorten joukkueurheilun tukemisessa. Kesälajien parissa työtä tekevien seurojen on mahdollista hakea Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmaan 22.3.2015 mennessä. Jaossa on 25 000 € tukea tulevan kesän toimintaan.

− Kannustajat-ohjelmamme perusidea on yksinkertainen. Kaikki alueella toimivat lasten ja nuorten parissa työskentelevät urheiluseurat, joiden toiminnan painopiste on kesälajeissa, voivat hakea mukaan Kannustajiin 22.3. mennessä. Seurat valitaan mukaan hakemusten perusteella, ja huhtikuu on äänestysaikaa, kertoo asiakkuuspäällikkö Henri Häikiö Hämeenmaalta.

Ohjelman tavoite on lisätä osuuskaupan omistajien osallistumista ja vaikutusmahdollisuuksia Hämeenmaan sponsorointitoimintaan.
− Kannustajat-ohjelman avulla, leikkimielisesti sanoen, heitämme pallon omistajillemme. Kukin osuuskaupan jäsen voi käydä huhtikuun 2015 aikana kannustamassa, siis antamassa äänensä, yhdelle ohjelmassa mukana olevalle toimijalle Omalla S-kanavalla. Äänestysajan päätyttyä jaamme 25 000 € potin toimijoiden keräämien kannustajien suhteessa. Tasapuolisuuden vuoksi potin jakaminen on rajattu siten, että jokainen toimija saa vähintään 500 € ja enimmillään 5000 € tukea, Henri Häikiö kertoo.

 

Hakuohjeet:

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen 22.3.2015 mennessä osoitteeseen sponsorointi.hameenmaa@sok.fi. Hyvässä hakemuksessa kerrotaan vähintään seuraavat asiat:


  • Kerro lyhyesti seuranne tai muun yhteisönne toiminnasta

  • Kuinka monta lasta ja nuorta harrastaa seurassanne (jäsenmäärä)?

  • Mihin käyttäisitte tuen?

  • Millaista näkyvyyttä tarjoatte Hämeenmaalle tuen vastineeksi?

Tukisummat maksetaan seurojen ilmoittamille tileille toukokuun 2015 aikana. Talvi- sekä sisäliikuntalajien parissa toimivien seurojen on mahdollista hakea tukea syksyn haussa, joka päättyy 9.8.2015. Kulttuuri- ja yhteiskuntavastuutoimijat voivat hakea sponsorointia läpi vuoden.

 


Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuuspäällikkö Henri Häikiö, puh. 050 359 6789