1.12.2011

Osuuskaupan tiedote 01.12.2011

Hämeenmaa kehittää palveluverkostoaan Hämeenlinnassa

Hämeenmaa parantaa palveluverkostoaan Hämeenlinnassa merkittävästi joulukaupan alla. Torstaina 1.12. avataan helpon ja nopean asioimisen lähikauppa, Sale Poltinaho, ja perjantaina 2.12. täysin uudistettu, laajojen valikoimien S-market Jukola.

 

Hämeenmaa kehittää myymäläverkostoaan monipuolisesti ja investoi kuluneena vuonna merkittävästi myös kaupunkien keskustoihin. - Tavoitteemme on palvella asiakasomistajia mahdollisimman kattavasti erilaisilla konsepteillamme. Nyt avattava Sale Poltinaho on Hämeenmaan 17. Lähimyymälälle on ollut alueella selvä tilaus. Myös S-market Jukolan uudistaminen on odotettu, kertoo marketkaupan toimialajohtaja Olli Vormisto.

Molemmissa myymälöissä on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistön energiatalouteen esimerkiksi ulkovalaistuksen LED- tekniikan, kannellisten kylmäkalusteiden ja niistä vapautuvan lämmön talteenoton avulla. - Kalusteista saatava lauhdelämpö ohjataan lattialämmitykseen. Lisäksi Sale Poltinahossa kaikki kylmätuotteiden kalusteet ovat ovellisia, mikä osaltaan nostaa pienen myymälän energiatehokkuutta, Olli Vormisto jatkaa.

Sale Poltinahon saavutettavuus on erinomainen

Sale Poltinaho on helpon ja nopean asioimisen lähikauppa, jonka saavutettavuutta lisäävät pidennetyt aukioloajat. Myymälä palvelee arkisin ja lauantaisin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 10-22.

S-market Jukolaan laajat valikoimat ja apteekki

S-market Jukola avaa täysin uudistetuissa tiloissaan perjantaina 2.12. - Laajennuksen yhteydessä kylmäkalusteiden lisäksi hyllyt uusittiin, ja samalla koko S-marketin ilme muuttui merkittävästi. Voidaan puhua täysin uudesta myymälästä, Olli Vormisto toteaa.

S-market Jukolan myyntipinta-ala on laajennuksen valmistuttua yli 1500 neliötä. Valikoima on lisääntynyt kaikissa tuoteryhmissä, ja myös luomun ja lähiruoan osuutta on siten pystytty kasvattamaan. - Odotettu parannus entiseen on myös se, että parkkitilaa saatiin laajennuksen yhteydessä merkittävästi lisää, kertoo Olli Vormisto.

S-market Jukola on palvellut asiakkaitaan uudistustöiden ajan normaalisti. Perjantain jälkeen remontti jatkuu enää oheismyymälän osalta. Jukolan Apteekki avaa myymälän yhteyteen valmistuvissa uusissa tiloissaan tammikuun aikana. Apteekin tulo parantaa alueen asukkaiden lähipalvelutarjontaa edelleen.

S-market Jukola palvelee asiakkaitaan arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 7-18 ja sunnuntaisin klo 12-18 (joulun alla klo 21 asti).