4.10.2018

Osuuskaupan tiedote 04.10.2018

Hämeenmaa avasi ABC CarWashin S-market Idänpään yhteyteen

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvistaa palvelutarjontaansa Hämeenlinnassa. Idänpään S-marketin kanssa samalle tontille sijoittuva, ABC CarWash -konseptin mukainen autopesuhalli aukesi tänään 4. lokakuuta.

Ympäri vuorokauden avoinna oleva pesuhalli on Hämeenmaan yhdeksäs ABC CarWash -autopesu.
– ABC CarWash on helppo ja tilava, läpiajettava autopesuhalli, joka on varustettu moderneimmalla tekniikalla, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen Hämeenmaalta kertoo.
– Kaksi erillistä autonpesukonetta varmistavat nopean asioinnin, ja auton pesun voikin hoitaa helposti vaikkapa S-marketissa käynnin yhteydessä, hän jatkaa.
ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksuvälineenä toimivat maksukortit, ja maksuautomaatti on turvallinen ja helppokäyttöinen. Lisäksi autopesusta saa Bonusta S-Etukortilla.

Tehokas mutta ympäristöystävällinen
Sami Kovasen mukaan käytössä oleva uusi tekniikka tekee ABC CarWash -autopesusta energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet.
Uuden tekniikan korkeapainepesurit puhdistavat pinnat ennen harjapesua, ja pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja. FoamSensation-ominaisuus tuo puolestaan pesuun valoefektein varustetun pesuvaahdon, joka tekee auton pesemisestä aivan uudenlaisen elämyksen.

ABC CarWash palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
 
Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen, 050 344 1462