22.11.2017

Osuuskaupan tiedote 22.11.2017

Hämeenmaa avaa uuden Sale-myymälänsä Riihimäellä

Osuuskauppa Hämeenmaan uusin Sale-myymälä avataan Riihimäellä huomenna torstaina 23.11.2017 kello 10. Uuden myymälän valikoimassa korostuvat take away -tuotteet, ja paistopisteen tuotevalikoimassa riittää valinnanvaraa.

– Uusi myymälä parantaa asiakkaidemme palveluja Riihimäellä. Valikoima on laaja, ja siinä korostuvat take away -tuotteet. Lisäksi myymälässä on paistopiste, kertoo toimialajohtaja Taina Penttinen Hämeenmaalta.

Uuden myymälän päällikön Noora Pyhältön mukaan paistopisteen tuotevalikoima on hieman tavallista Sale-paistovalikoimaa laajempi.

– Meillä on myös todella helppo ja nopea asioida. Myymälä sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa, Pyhältö sanoo.

Päivittäistä palvelua aamusta iltaan

Sale Riihimäen laajat aukioloajat mahdollistavat asioinnin aamuvarhaisesta iltamyöhään: keskusta-alueen näppärä lähikauppa palvelee asiakkaitaan arkisin kello 7–23, lauantaisin kello 7–22 ja sunnuntaisin kello 10–22.

Myymälä työllistää kymmenen henkilöä.

– Meillä on koossa mahtava porukka, ja olemme laittaneet yhdessä myymälää kuntoon. Meillä on ollut hyvä yhdessä tekemisen meininki, ja odotamme avajaisia innolla, kertoo Noora Pyhältö.

Sale Riihimäen suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus. Myymälässä on nykyaikaiset, ovelliset kylmäkaapit ja kannelliset kylmäaltaat.

Sale Riihimäki tarjoaa asiakkailleen helpon ja nopean asioinnin osoitteessa Hämeenkatu 33, Riihimäki. Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Taina Penttinen, 050 420 3087

Osuuskauppa Hämeenmaa, salepäällikkö Noora Pyhältö, 044 471 0751

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale