13.11.2014

Osuuskaupan tiedote 13.11.2014

Hämeenmaa avaa Sale-myymälän Hämeenlinnan Hätilässä

Osuuskauppa Hämeenmaa on kehittänyt päivittäistavarakaupan palveluverkostoaan kuluvana vuonna erityisesti Hämeenlinnassa. Tänään 13.11.2014 Hätilässä vietetään uuden Sale-lähikaupan avajaisia. Entisen S-marketin kiinteistöön remontoitu myymälä on nykyaikainen ja energiatehokas. Noin 6000 tuotteen valikoima on rakennettu asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Entisen S-market Hätilän kiinteistöä on remontoitu Hämeenlinnassa syksyn ajan. Paikalle 13.11. avattava uusi myymälä, Sale Hätilä, on palveleva ja laajojen aukioloaikojen lähikauppa, josta asiakkaat saavat kaikki peruspäivittäistavarat.
– Uusi myymälä parantaa asiakasomistajien ja alueen asukkaiden palveluja, ja lähikaupalle on Hätilässä tarvetta. Myymälään tulee noin 6000 tuotetta, suunnilleen sama määrä kuin vanhassa S-marketissa oli. Remontin myötä myymälän tilat ovat nykyaikaiset, valoisat ja avarat. Palveluihimme kuuluu myös oma pieni kahvila, Sale-ketjujohtaja Taina Penttinen Hämeenmaalta kertoo.

Valikoimat ja myymälä on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa.
– Olemme osallistaneet asiakkaita lähikauppamme suunnitteluun Facebook-sivuillamme. Toiveita ja ideoita on tarkoitus kuunnella jatkossakin tarkasti, Taina Penttinen lisää.

Yksi remontin keskeisimpiä lähtökohtia on ollut kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen.
– Myymälä on valaistu energiaa säästävin LED-valoin. Kaikissa kylmälaitteissa on ovet tai kannet ja käytössä on myös ympäristöystävällisempi kylmäaine, hiilidioksidi. Lisäksi kylmäkalusteista vapautuva lauhdelämpö ohjataan kiinteistön lämmitykseen, Taina Penttinen kertoo.

 

Sale Hätilä avataan tänään 13.11.2014 klo 10 osoitteessa Hätilänkatu 1, Hämeenlinna.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, Sale-ketjujohtaja Taina Penttinen, 050 420 3087
Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, 050 558 1215