12.2.2019

Osuuskaupan tiedote 12.02.2019

Hämeenmaa avaa ABC CarWashin S-market Metsäkankaan yhteyteen

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvistaa palvelutarjontaansa Lahdessa. Metsäkankaan S-marketin yhteyteen avataan ABC CarWash -konseptin mukainen autopesuhalli maanantaina 11.2. Hämeenmaa panostaa vahvasti autopesuverkon kehittämiseen, ja Metsäkankaan ABC CarWash onkin jo 13. Hämeenmaan ABC CarWash -automaattiasema.
 
– ABC CarWash on helppo ja tilava, läpiajettava autopesuhalli, joka on varustettu moderneimmalla tekniikalla, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen Hämeenmaalta kertoo.
– Tehokas ja nopea autonpesukone mahdollistaa sujuvan asioinnin vaikka kaupassa käynnin yhteydessä, hän jatkaa.
 
ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksuautomaatti on turvallinen ja helppokäyttöinen. Maksuvälineenä toimivat maksukortit sekä mobiilimaksu ABC-mobiili -sovelluksella, jonka voi ladata puhelimeensa ilmaiseksi sovelluskaupasta. Helppokäyttöinen sovellus tunnistaa pesuyksikön automaattisesti puhelimen paikannustiedon avulla. Asiakas valitsee sovelluksessa Pesu-toiminnon ja haluamansa pesuohjelman.
 
ABC Carwash -pesupalveluista saa myös Bonusta S-Etukortilla.
 
Tehokas mutta ympäristöystävällinen
Sami Kovasen mukaan käytössä oleva uusi tekniikka tekee ABC CarWash -autopesusta energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet.
 
ABC CarWash palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
 
Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen, 050 344 1462

Ketju: ABC CarWash