21.1.2019

Osuuskaupan tiedote 21.01.2019

Hämeenmaa avaa ABC CarWashin S-Market Hennalan yhteyteen

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvistaa palvelutarjontaansa Lahdessa. S-Market Hennalan kanssa samalle tontille sijoittuva, ABC CarWash -konseptin mukainen pesuhalli avataan tänään maanantaina 21.tammikuuta.

ABC Carwash Hennala on jo yhdestoista Hämeenmaan autonpesuyksikkö.
– ABC CarWash on helppo ja tilava, läpiajettava autopesuhalli, joka on varustettu moderneimmalla tekniikalla, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen Hämeenmaalta kertoo.

ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksuvälineenä toimivat maksukortit, ja maksuautomaatti on turvallinen ja helppokäyttöinen. Lisäksi autopesusta saa Bonusta S-Etukortilla.
Pesun voi maksaan myös ABC-mobiililla. Sovellus tunnistaa automaattisesti pesuyksikön puhelimen paikannustiedon avulla. Asiakas valitsee sovelluksessa Pesu-toiminnon ja listalta haluamansa pesuohjelman. Autopesu maksetaan maksutolpan kohdalla asiakkaan ollessa seuraavana vuorossa.

Tehokas mutta ympäristöystävällinen
Sami Kovasen mukaan käytössä oleva uusi tekniikka tekee ABC CarWash -autopesusta energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet.
Uuden tekniikan korkeapainepesurit puhdistavat pinnat ennen harjapesua, ja pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja. FoamSensation-ominaisuus tuo puolestaan pesuun valoefektein varustetun pesuvaahdon, joka tekee auton pesemisestä aivan uudenlaisen elämyksen.

ABC CarWash palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

 

Lisätiedot:  

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Sami Kovanen, 050 344 1462

Ketju: ABC CarWash