5.2.2019

Osuuskaupan tiedote 05.02.2019

Hämeenmaa avaa ABC CarWashin Lahden Nastolaan

Hämeenmaa vahvistaa asiakasomistajien palvelutarjontaa Nastolassa, kun ABC CarWash -konseptin mukainen pesuhalli avataan maanantaina Villähteellä osoitteessa Puotitie 1.  ABC CarWash Nastola on Hämeenmaan 12. ABC -autonpesuyksikkö.
Osuuskauppa Hämeenmaa osti A-Tomaatti Oy:n Nastolan Villähteen autopesutoiminnan joulukuussa. A-Tomaatti Oy on harjoittanut autonpesutoimintaa kyseissä paikassa vuodesta 2010 alkaen. Toiminta laajentui kesällä 2018 kahden pesulinjan halliksi.
 
Autonpesutoiminta siirtyi nyt osaksi ABC-ketjua, jonka johdosta S-ryhmän asiakasomistajat saavat ABC CarWash Nastolan autopesuista Bonusta.
- ABC CarWash on helppo ja tilava, läpiajettava autopesuhalli, joka on varustettu tehokkaalla pesutekniikalla, ABC-ryhmäpäällikkö Sami Kovanen Hämeenmaalta kertoo.
ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksuvälineenä toimivat maksukortit, ja maksuautomaatti on turvallinen ja helppokäyttöinen. Lisäksi autopesusta saa Bonusta S-Etukortilla.
Pesun voi maksaa myös ABC-mobiililla. Sovellus tunnistaa automaattisesti pesuyksikön puhelimen paikannustiedon avulla. Asiakas valitsee sovelluksessa Pesu-toiminnon ja listalta haluamansa pesuohjelman. Autopesu maksetaan maksutolpan kohdalla asiakkaan ollessa seuraavana vuorossa. ABC-mobiilin voi ladata puhelimeen puhelimen sovelluskaupasta.

Tehokas mutta ympäristöystävällinen
Sami Kovasen mukaan käytössä oleva pesutekniikka tekee ABC CarWash -autopesusta energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet.
ABC CarWash palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Sami Kovanen, 050 344 1462

Ketju: ABC CarWash