29.10.2018

Osuuskaupan tiedote 29.10.2018

Hämeenlinnan Tiiriön ABC Pesukatu uudistui

Osuuskauppa Hämeenmaa uudisti Hämeenlinnan Tiiriön ABC Pesukadun. Uudistuksen myötä ABC Pesukadun pesujen nopeus, helppous ja sujuvuus lisääntyivät entisestään. Pesukadulla on nopeimmat autopesukoneet, jotka on varustettu uusimmalla tekniikalla.
 
ABC-pesu maksetaan autosta käsin palvelevalle henkilökunnalle. Käytössä on uusin tekniikka, joka tekee ABC-autopesusta nopean, energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet.
 
Edistykselliset korkeapainepesurit puhdistavat auton pinnat ennen harjapesua. Pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja ja FoamSensation-ominaisuus tuo pesuun valoefektein varustetun pesuvaahdon, joka tekee autopesusta aivan uudenlaisen elämyksen. Kuivaustuloksen viimeistelyyn on tuotu uutuutena perinteisten kuivaimien lisäksi myös erilliset kuivausharjat. Tämä on uusinta uutta autopesujen saralla.

Perinteisen kertapesun lisäksi auton voi pestä myös kuukausihintaisilla pesukorteilla, joilla asiakas voi pestä autonsa vaikka joka päivä. Avajaiskampanjassa Loistopesun kuukausikortin hinta on  39€/kk tai 99€/3kk.
ABC Pesukatu Tiiriö palvelee arkisin ma-pe klo 8.00 – 21.00 , lauantaisin klo 8.00 – 18.00  ja sunnuntaisin klo 10.00 -18.00.
 
Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Sami Kovanen, 050 344 1462
 

Ketju: ABC CarWash