5.9.2011

Osuuskaupan tiedote 05.09.2011

Hämeenlinnan Sokos-tavaratalo muuttaa Hämeenlinnakeskukseen

Osuuskauppa Hämeenmaa kehittää entisestään palvelutarjontaa Hämeenlinnassa. Hämeenmaan Sokos-tavaratalosta sekä S-marketista tulee Hämeenlinnan moottoritien katteen päälle rakennettavan kauppakeskuksen merkittävimmät toimijat. Lisäksi Hämeenlinnakeskukseen tulee Hämeenmaan ravintoloita.  

Sokos on toiminut Hämeenlinnassa jo 40 vuotta, ja se siirtyy nykyisistä tiloista Hämeenlinnan moottoritien katteen päälle rakennettavaan kauppakeskukseen.

– Uudesta Sokoksesta tulee kauppakeskuksen päätoimija. Sokos-tavaratalon pinta-ala tulee olemaan lähes 7 000 m2, ja se pitää sisällään runsaan käyttötavaravalikoiman lisäksi täyden palvelun S-marketin palvelutiskeineen. Lisäksi kauppakeskukseen tulee Hämeenmaan ravintoloita, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Taavi Heikkilä.

– Hämeenlinnakeskuksesta tulee erittäin vetovoimainen, ja se nostaa Hämeenlinnan kaupunkikuvaa. Haluamme kehittää palvelutarjontaa alueen asiakasomistajille Hämeenlinnassa, ja on luonnollista, että olemme mukana Hämeenlinnakeskuksessa, kertoo Taavi Heikkilä

Jos kaikki menee suunnitellusti, kauppakeskus avataan keväällä 2014. Hämeenlinnakeskus palvelee hämeenlinnalaisten lisäksi koko laajaa maakuntaa ja Helsinki-Tampere-moottorien liikennettä.

Lisätietoja:        Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä, puhelin 050 6 8037

Osuuskauppa Hämeenmaa, talousjohtaja, auto- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Risto Korkka, puhelin 0500 301 794

Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puhelin 050 358 8336

Osuuskauppa Hämeenmaa, ravintolatoimialajohtaja Timo Mäkelä, puhelin 050 354 2200