9.4.2018

Osuuskaupan tiedote 09.04.2018

Hämeenlinna-kuosi hioutui huippuunsa Hämeenmaan ja Vallilan yhteistyöllä

Suosittujen Vallilan kaupunkikuosien joukkoon on päässyt nyt myös Hämeenlinna-kuosi, josta voi bongata esimerkiksi Aulangon maisemia ja Hämeen vanhaa linnaa. Uuden Vallila-tuoteperheen tuotteita on myynnissä vain Prisma Hämeenlinnassa.

Vahvaa paikallisuutta huokuvan kuosin pääsuunnittelijana toimi Vallila Interior Oy:n kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki.

– Tartuin työhön hyvillä mielin. Olen pyöräillyt usein Aulangolla, ja minulla oli kuosista etukäteen selvä visio. Alun perin kuosissa oli tarkoitus kuvata vain Aulankoa, mutta käytännössä tarvittiin vielä jotain lisää, kertoo Orsjoki.

Aulanko-maiseman lisäksi kuosissa näkyy esimerkiksi osa Hämeen vanhasta linnasta ja sen rannalla kasvavista hopeapajuista, vedessä uiskentelevia sorsia sekä paikallinen pyöräilijä.

– Itse pidän erityisen paljon Aulangolle johtavasta kiemurtelevasta tiestä ja sen reunaa koristavista vanhoista lehtipuista, Tanja Orsjoki sanoo.

Verhoista vuodevaatteisiin

Nykyisin Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtajana työskentelevä Jaana Järvenselkä pääsi osalliseksi Vallila Hämeenlinna -kuosin suunnittelutyöstä yhdessä Vallilan asiantuntijoiden kanssa, kun hän vielä työskenteli prismajohtajana Hämeenlinnan Prismassa.

– Olimme viime syksynä yhteydessä Vallilan edustajan kanssa, ja innostuin ajatuksesta suunnitella ja toteuttaa Hämeenlinnalle oma kuosi. Halusin, että siinä olisi hämeenlinnalaisille tärkeitä sielunmaisemia, Hämeenlinnassa asuva Järvenselkä mainitsee.

Hän pääsi antamaan ehdotuksia esimerkiksi kuosin aiheista ja väreistä.

Hämeenlinnan Prisman valikoimasta löytyy tällä hetkellä Vallila Hämeenlinna -verhoja, -kappoja, -tyynynpäällisiä, -vahakankaita ja -kynnysmattoja. Sarja täydentyy lähiviikkoina vielä Hämeenlinna-pussilakanoilla ja -mukeilla. Kuosista on tehty kaksi erilaista värimaailmaa: kevennetty, niin sanottu fantasiatyyppinen ja lähempänä todellisuutta oleva väritys.

Forssan Ankkalammi pääsi jo aiemmin mukaan Vallilan kaupunkikuosien joukkoon. Forssa-kuosi on niin ikään Tanja Orsjoen suunnittelema, ja sitä myydään Forssan Prismassa.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä, 050 542 3811, jaana.jarvenselka@sok.fi

Vallila Interior Oy, PR- ja viestintäosasto, Katri Pehkonen, 020 7767 762, katri.pehkonen@vallilainterior.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma