6.5.2015

Osuuskaupan tiedote 06.05.2015

Halpuuttaminen täydellä voimalla Hämeenmaan S-marketteihin

Kun Osuuskauppa Hämeenmaa aloitti tammikuussa halpuuttamisen, se lupasi tehdä kaikkensa edullistaakseen ruoan hintaa. Työ alkoi Prismasta, nyt vuorossa on S-market-ketju: tänään 6.5.2015 Osuuskauppa Hämeenmaan S-marketeissa laskevat noin 400 tuotteen hinnat. Lisäksi hintoja on alennettu myös Saleissa ja ABC-marketeissa. Osuuskauppa mahdollistaa halpuuttamisen kuten tähänkin asti: omia it-, energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla ja omasta katteestaan tinkimällä.

Nyt otettu askel tuo halpuuttamisen melkein kotioville asti. Suomalaisten keskimääräinen matka-aika kotoa autolla S-markettiin on noin seitsemän minuuttia.
− Halpuuttaminen kattaa nyt koko Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen. Tämä on iso juttu. Pysyvästi halpuutetut hinnat koskevat kaikkia Hämeenmaan 41 S-markettia. Osuuskauppa helpottaa näin omalta osaltaan ihmisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän, toteaa Hämeenmaan market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen.

Myös tuotteiden laatu on osuuskaupalle tärkeä kriteeri. Suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi S-marketeissa on tarjolla laaja valikoima tuotteita luomu- ja lähiruoan ystäville sekä erikoisruokavaliota noudattaville.
− S-marketeissa on aina myynnissä lähiseudun tuottajien tuotteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä oman alueen pientuottajien kanssa. Hämeenmaa myy Hämeenmaan alueella tuotettua, kotimaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa noin 70 miljoonalla eurolla vuodessa. Valitsemalla Hämeessä tuotetun tai suomalaisen tuotteen, jokainen voi vaikuttaa alueemme ja suomalaisten hyvinvointiin, toimialajohtaja Timo Kyllönen lisää.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, puh. 050 558 1215