6.5.2015

Osuuskaupan tiedote 06.05.2015

Halpuuttaminen tänään täydellä voimalla Osuuskauppa Keulan S-marketteihin

Kun Osuuskauppa Keula aloitti tammikuussa halpuuttamisen, se lupasi tehdä kaikkensa edullistaakseen ruoan hintaa. Työ alkoi Prismasta, nyt vuorossa on S-market. Tänään Osuuskauppa Keulan kuudessa S-marketissa laskevat noin 400 asiakkaille tärkeän tuotteen hinnat.

Tämä tuo halpuuttamisen melkein kotioville asti: suomalaisten keskimääräinen matka-aika autolla kotoa S-markettiin on noin seitsemän minuuttia.

- Nyt voimme sanoa, että halpuuttaminen kattaa koko osuuskaupan toimialueen. Tämä on iso juttu. Pysyvästi halpuutetut hinnat koskevat kaikkia Osuuskauppa Keulan kuutta S-markettia, toteaa Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila.

Asiakkaat vastasivat tammikuussa Prismoissa tehtyyn halpuuttamiseen toivomuksin, että halpuuttaminen laajenisi mahdollisimman pian muihinkin S-ryhmän ruokakauppoihin.

- Meillä myös täällä Keulan toimialueella on kovat ajat. Näyttää siltä, että luvassa on säästö- ja leikkauskuureja. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että osuuskauppa helpottaa omalta osaltaan ihmisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän.

Osuuskauppa mahdollistaa halpuuttamisen kuten tähänkin asti: omia it-, energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla ja omasta katteestaan tinkimällä. Halpuutettuja kotimaisia tuotteita voi ostaa tietäen, että maksumiehenä ei ole maataloustuottaja.

- Panostamme halpuutettujen tuotteiden laatuun yhdessä koko tuotantoketjun kanssa. Meille on kunnia-asia, että suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on aina laaja valikoima tuotteita myös luomu- ja lähiruoan ystäville ja vaikkapa erikoisruokavaliota noudattaville.

- S-marketeissa on aina myynnissä lähiseudun tuottajien tuotteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä oman alueen pientuottajien kanssa. Parhaimmillaan S-market valikoimistamme löytyy useita satoja paikallisia tuotteita. Paikallisten tuotteiden rooli on meille erittäin tärkeä eli esimerkiksi tuoretavararyhmissä paikallisten tuotteiden osuus on lähes 40 % kyseisten tavararyhmien myynnistä, kertoo Osuuskauppa Keulan toimialajohtaja Sami Junnila.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keula, toimitusjohtaja Mika Marttila p. 044 7330 210, s-posti: mika.marttila@sok.fi
Osuuskauppa Keula, toimialajohtaja Sami Junnila p. 0440 721 373, s-posti: sami.junnila@sok.fi

Tietoa S-marketeissa halpuutettavista tuotteista löydät täältä:
http://patarumpu.fi/2015/05/06/ruoan-hinta-laskee-kaikissa-s-marketeissa