29.8.2017

Osuuskaupan tiedote 29.08.2017

FordStore Lahti lanseeraa avajaisviikollaan uuden Fiestan

FordStore Lahti juhlii tällä viikolla uuden autotalonsa avajaisia Lahden Renkomäessä. Ohjelmassa on muun muassa uuden mallin lanseeraus ja avajaisnäyttely.

Autotalon johtajan Mika Viljasen mukaan koko loppuviikon kestävä avajaisviikonloppunäyttely käynnistyy torstaina 31.8. Esillä on uuden myymälän koko mallisto, ja näyttelyssä myös lanseerataan uusi Ford Fiesta.

FordStore Lahti sijaitsee samalla tontilla kuin Vesijärven Auto, jolla on Toyotan monipuolinen merkkiedustus. FordStoren valikoimaan kuuluvat puolestaan esimerkiksi ikoninen Mustang, Ford Focus RS ja Vignale-erikoismallisto. Uusi Ford-myymälä on kooltaan hieman reilut 1 000 neliömetriä. Autotalojen yhteispinta-ala on kuitenkin lähes 9 000 neliötä.

– Uusi myymälä on moderni, avara ja valoisa. Siellä on uusien autojen "showroom", joka on FordStore -konseptin mukainen. Vain Storessa saa myydä Focus RS:ää ja Mustangia, tietää Viljanen.

Myymälä pitää sisällään myös Transit-keskuksen eli tavara-autoihin keskittyvän osaston täydellisen laajalla Fordin tavara-automallistolla sekä huollon varaosien ja korikorjaamon töiden asiakaspalvelupisteet.

Investoinnin suuruus on noin 2,5 miljoonaa euroa. Hämeenmaan autokaupan suotuisa myynninkehitys jatkuu jo toista vuotta.

− Autokaupassa on hyvä vire päällä, ja toivomme investointiemme edelleen vahvistavan tätä kehitystä, Hämeenmaan autokaupan toimialajohtaja Risto Korkka toteaa.

Hämeenmaan autokaupassa on ollut lyhyellä aikavälillä muitakin isoja hankkeita: Nelipyörä ja Hämeen Tehoauto avasivat uudet tilansa loppuvuodesta 2016 Hämeenlinnan Tiiriössä. Toiminta jatkui yhdessä Nelipyörän nimen alla. Viime keväänä Nelipyörä sai puolestaan Hyvinkäälle Škodan merkkiedustuksen.

FordStore Lahti viettää uuden autotalonsa avajaisia 31.8.–3.9.2017 (os. Myyntimiehenkatu 4, Lahti).

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Risto Korkka, 050 030 1794

Osuuskauppa Hämeenmaa, autotalon johtaja Mika Viljanen, 0440 551 323