29.9.2016
6 kommenttia

Osuuskaupan tiedote 29.09.2016

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kuusi ABC-liikennemyymälää muuttuvat Lähi ABC!-asemiksi viikolla 41

Lähi ABC! Eepeellä

Uusien Lähi ABC! -asemien avajaisjuhlia vietetään 14.10.2016 perjantaina seuraavissa yksiköissä:

- Lähi ABC!  Alajärvi
- Lähi ABC!  Alavus
- Lähi ABC!  Ilmajoki
- Lähi ABC!  Lapua
- Lähi ABC!  Teuva
- Lähi ABC!  Ähtäri

Lähi ABC! -asemien tarjontaa on räätälöity paikallisen kysynnän mukaiseksi. Lähi ABC! -asemilla on jatkossakin tarjolla ABC -ketjun valikoimista noutopöytä, herkullisia à la carte -annoksia sekä ABC Burger tai Hesburger. Valikoimissa panostetaan paikallisiin tuotteisiin. Tutuksi tulleet "Meirän taloon annokset" saavat rinnalleen mm. Meirän taloon noutopöydän, joka on tarjolla joka perjantai Eepeen Lähi ABC! – asemilla. Meirän taloon noutopöytä on kehitetty asiakkaille tehtyjen kyselyiden ja asiakaspalautteiden perusteella yhteistyössä Atrian kanssa.

Paikallisia tuotteita lisätään myös Lähi ABC!:n markettien valikoimaan. Myymälän hyllyiltä löytyy muun muassa Ilmajoen Namituvan karamellejä ja Weekend Snacksin sipsejä Kaskisista. Paikallisten tuotteiden valikoima elää asiakkaiden toiveiden mukaan.


Lähi ABC!:lta persoonallisempaa palvelua

Lähi ABC! -asemien tarjonta on toimipaikkakohtaisesti räätälöityä. Uuden liikeidean mukaiset asemat voivat olla keskenään hyvin erilaisia palveluiden painotusten mukaan. Liikeidean kehittämistä ovat vauhdittaneet nykyisten ABC-liikennemyymälöiden vaihtelevat asiakastarpeet, koot ja sijainnit.
Kuluvan vuoden aikana noin 20 ABC-liikennemyymälää muuttuu Lähi ABC! -palveluasemiksi. Muutos näkyy lähinnä palveluissa ja toimipaikkojen aukioloajoissa, jotka voivat vaihdella sesonkien ja asiakasvirtojen mukaan, kertoo kehitysjohtaja Antti Erikivi SOK:n ABC-ketjuohjauksesta.

 

Lisätiedot:
Toimialapäällikkö Heli Back, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa p. 010 764 9301
Kehitysjohtaja Antti Erikivi, SOK:n ABC-ketjuohjaus, p. 0107680803

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja: