3.9.2010

Osuuskaupan tiedote 03.09.2010

Ess Autotalo aloittanut Hyundain, Suzukin ja Isuzun jälleenmyyjänä Seinäjoella

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa / Ess Autotalo aloittanut Hyundain,  Suzukin ja Isuzun jälleenmyyjänä Seinäjoella
- viikonloppunäyttelyssä uudet edustukset  ensi kertaa esillä

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa / Ess Autotalo on aloittanut Hyundai-, Suzuki- ja Isuzu- henkilö- ja tavara-autojen myynnin Seinäjoella elokuussa 2010.Ensimmäinen iso näyttely Ess Autalolla kyseisten merkkien osalta pidetään 4-5.9.2010.

"Aloittamamme lisäedustukset tuovat valikoimiimme paljon uusia mahdollisuuksia palvella asiakasomistajia ja asiakkaitamme laajoilla mallistoilla. Näillä merkeillä on erittäin hyvä ja luotettava maine sekä pitkät takuuajat. Haluamme vahvistaa edelleen hyvässä kehitysvauhdissa olevaa autokauppaamme Seinäjoen alueella", toimialajohtaja Esa Nuottivaara Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupasta perustelee uusien merkkien valintaa.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa toimii 21 kaupungin tai kunnan alueella viidellä toimialalla eli market-, liikennemyymälä, matkailu- ravitsemus,maatalous-rauta- ja autokaupassa.

Vuosimyynti on noin 500 miljoonaa euroa, asiakasomistajia noin 64.000, henkilökuntaa oli vuoden 2009 lopulla 1231 henkilöä.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa/Ess Autotalo  on aloittanut autokaupan Seinäjoen Hyllykalliolla vuonna 2001. Seinäjoen täyden palvelun autotalossa on tällä hetkellä Peugeot-edustus ja merkkihuolto,Hymer ja Carado-matkailuautoedustukset,vahva vaihtoautokauppa, S-Etuhuolto (yleishuolto eri automerkeille) ja Hertz-autonvuokrauspalvelut.

Kauhajoella toimii Eepeen tiloissa S-Etuhuolto ja Peugeot-merkkihuolto,syksystä lähtien myöskin sieltä saa Hyundain,Suzukin ja Isuzun huoltopalvelut.

S-ryhmän tapaan Eepeen autokaupasta, huollosta ja tarvikkeista saa S-bonusta. 

"Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kanssa allekirjoitetut jälleenmyyntisopimukset tuovat kaivattua lisävoimaa yhdelle merkittävimmistä myyntialueistamme. Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan aktiivisuus ja ammattitaito tulevat varmasti merkittävästi lisäämään maahantuomiemme Hyundain, Suzukin ja Isuzun myyntiä Seinäjoen alueella. Tehdyillä sopimuksilla uskomme myös entisestäänkin parantavamme alueen nykyisten ja tulevien asiakkaiden asiakaspalvelua ja uskomme myös merkkiemme markkinaosuuksien lähtevän voimakkaaseen kasvuun, kun saamme jälleenmyyjän alueen suurimpaan keskukseen Seinäjoelle.

Myös Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan tarjoamat jälkimarkkinointipalvelut Seinäjoella ja Kauhajoella antavat asiakkaillemme entistä paremmat mahdollisuudet huollattaa edustamiamme merkkejä", toteaa Simetron Group Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Antti Ruhanen
p. 040-700 6282
antti.ruhanen@simetron.fi

Simetron Group Oy
Hyundai Motor Finland Oy
Laivalahdenkatu 8
00880 Helsinki

Toimialajohtaja
Esa Nuottivaara
p. 0500 866488
esa.nuottivaara@sok.fi

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa