30.5.2016

Osuuskaupan tiedote 30.05.2016

Emotion Lohja avataan torstaina 2. kesäkuuta kello 10

Lohjan Prismakeskuksessa avataan torstaina 2. kesäkuuta kello 10 uusi kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion. Emotion Lohja on SSO:n 2. ja ketjun 35. myymälä. Emotion-ketju on kasvanut nopeasti erityisesti viime vuosien aikana ja saavuttanut aseman Suomen suurimpana kosmetiikkaketjuna.

  • Emotion Lohja avataan torstaina 2. kesäkuuta kello 10

Emotion Lohja lukuina:

  • Myyntipinta-ala: n. 180 m2
  • Henkilöstö: 6 henkilöä
  • SSO:lla on Emotion-myymälä myös Nummelan Prismakeskuksessa
  • Emotion-ketjun 35. myymälä

Pian avattava Emotion Lohja sijaitsee Lohjan Prismakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa Kirja- ja toimistomaailman sekä Lindex-myymälän välissä. Liike tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikan merkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, päivittäiskosmetiikkaa, koruja sekä terveystuotteita.

- Emotion vahvistaa käyttötavarakaupan tarjontaamme kauppakeskuksessa, jossa asioi yli 10 000 asiakasta päivittäin, kertoo Prisman johtaja Panu Kärjes.

- Emotionin tavoitteena on olla kiinnostavin kosmetiikan ostospaikka Lohjalla. Uskomme ja panostamme hyvään, henkilökohtaiseen ja asiakasta kuuntelevaan palveluun. Tyytyväinen asiakas on meille paras kiitos, kertoo Emotion Lohjan myymäläpäällikkö Tiina Karppinen.

Emotion tarjoaa asiakkailleen lisäksi maksutonta ja henkilökohtaista kauneusneuvontaa, jossa voidaan valita asiakkaalle sopivat tuotteet tai antaa vinkkejä kauneudenhoidon eri osa-alueilla asiakkaan toiveiden mukaisesti. - Järjestämme säännöllisesti myös erilaisia kauneustapahtumia, Karppinen jatkaa.

Sokoksen verkkokauppa palvelee myös Emotionin asiakkaita ja tuotteita voi tilata Lohjan Emotioniin tai vaikka suoraan kotiin.

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Emotion
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Emotion toimipaikkoja:
Ketju: Emotion