13.11.2014

Eepeen uuden S-marketin avajaiset Kuortaneella perjantaina 14. marraskuuta kello 10

Energiapihi S-market Kuortane

Perjantaina avattava uusi S-market tekee ostamisesta entistä helpompaa ja vaivattomampaa!

Uusi S-market Kuortane tarjoaa asiakkailleen reilusti kattavammat valikoimat entiseen verrattuna sekä väljät tilat niin myymälään kuin parkkipaikallekin. Kokonaispinta-alaa uudessa S-market-kiinteistössä on noin 1.600 neliötä ja leveitä parkkipaikkoja pihassa on lähes 300 autolle. Ostaminen on siis jatkossa entistäkin helpompaa.

Yksikkö on Eepeen ensimmäinen, jossa kylmätekniikka on toteutettu ympäristöystävällisellä hiilidioksidi-tekniikalla, joka minimoi kasvihuonepäästöt ja säästää energiaa. Myymälä on kaiken kaikkiaan pyritty tekemään mahdollisimman energiatehokkaaksi. Valaistus on kauttaaltaan led-tekniikkaa, kylmätekniikan lauhdelämpö hyödynnetään myymälän lämmittämisessä ja kaikissa kylmäkalusteissa on energiaa säästämässä ovet. Säästöt koituvat tietenkin ympäristön lisäksi myös asiakkaiden eduksi!

S-marketpäällikkönä toimii Kristina Kontola. Pitkäaikainen Kuortaneen päällikkö Keijo Salimäki jatkaa "neuvonantajana" uudessakin yksikössä.

- Vanhasta myymälästä tuttu henkilöstö on avausvalmennuksessa läpikäynyt uuden yksikön palvelulupaukset ja palvelukyky onkin varmasti kunnossa myös uudessa S-marketissa. Pyrimme siihen, että uusi S-market on jatkossakin asiakkaan ykkösvalinta päivittäisissä ruokaostoksissa. Tuoreus – laatu – oikea hinta, ovat väittämiä, joista tulemme pitämään kiinni. Tervetuloa testaamaan palvelukykymme ja edulliset hintamme toivottaa marketpäällikkö Kristina Kontola.

S-market Kuortaneen palveluihin kuuluvat Posti sekä ABC-polttonesteautomaatti. Uutena palveluna myynnissä on nyt myös Veikkaus.

S-market Kuortane palvelee maanantaista perjantaihin klo 7–21, lauantaisin klo 7–18 ja sunnuntaisin klo 12–18, osoitteessa Koulutie 1, 63100 Kuortane.

 

S-market Kuortaneen toteuttajina ovat olleet:

Pääurakoitsija ja rakennesuunnittelija: Ins.tsto Seinäjoen Rakennustekniikka Oy, Seinäjoki
Vastaava työnjohtaja: Harri Rantanen
LVIAS-urakointi ja suunnittelu:Are Kiinteistötekniikka Oy, Seinäjoki
ABC-aseman urakointi: Asennusliike Lahtinen Oy, Tampere
Pää- ja arkkitehtisuunnittelu: Eepee-Kiinteistöt Oy / Pekka Hakamäki
Pohjatutkimus ja pihan suunnittelu: Suunnittelutalo S. Anttila Oy, Virrat


Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa:
toimitusjohtaja Kimmo Simberg, gsm 0500 369 717
kaupallinen johtaja Jari Palo, gsm 0500 567 805                 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market