12.3.2010

Osuuskaupan tiedote 12.03.2010

Eepeen suurin Sale viettää avajaisiaan Soinissa

Eepeen suurimmassa Salessa vietetään tänään avajaisia Soinissa. S-marketista Saleksi uudistetun myymälän tuotevalikoima kasvoi merkittävästi ja asioinnista tuli entistäkin helpompaa ja joustavampaa.

Uudistuksen ansiosta kauppaan saatiin lisää myyntipinta-alaa 340m². Kaupan kokonaispinta-ala nousi 840 neliöön, josta myyntipinta-alaa on yhteensä lähes 600m². Myymälän järjestystä muutettiin ja sisääntulo siirrettiin. Näin pihan autopaikat pysyivät samoina vaikka rakennusta laajennettiin. Pullojen palautus siirrettiin heti sisäänkäynnin yhteyteen, tuulikaappiin. Uudistus maksoi noin 1,3 miljoonaa euroa. Eepee osti kiinteistön viime vuonna omakseen. Aiemmin kiinteistössä oltiin vuokralaisena.

Marketpäällikkö Keijo Salimäki kertoo Soinin Salen työllistävän tällä hetkellä seitsemän henkilöä.
- Olemme todella tyytyväisiä laajennukseen. Kun asiakasmäärät ovat kasvaneet, ovat tilat käyneet ahtaiksi. Uudessa väljässä kaupassa on mukavampi sekä työskennellä että asioida. Uudistetuilla ja tehokkailla tiloilla varmistamme jatkossakin paikkakunnan edullisimman ostoskorin. Eepeellä on Soinissa tutkitusti edullisin hintataso päivittäistavaroissa.

Lisää valikoimaa
Laajennuksen ansiosta Sale Soinin valikoima kasvoi noin 5 000 artikkeliin. Valikoimissa on nyt myös käyttötavaraa. Kylmäkalustetilat yli kaksinkertaistuivat ja erityisesti tuoretuotevalikoima monipuolistui entisestään.
- Kun hyllytilaa nyt saatiin tarpeeksi, lisääntyi tuotekohtainen valikoima ja pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme. Nyt saadaan väljyyttä ja sortimentti kunnolla esille.
Myymälään saatiin lisäksi laajennuksen yhteydessä muun muassa yksi uusi kassapiste. Kaiken kaikkiaan muutos- ja laajennustyöt mahdollistavat entistäkin helpomman ja joustavamman asioinnin kaupassamme, kertoo Keijo Salimäki.

Sale Soini palvelee maanantai-perjantai klo 7-21, lauantaina klo 7-18 ja sunnuntaina klo 12–18.

Sale Soinin uudistuksen suunnittelijat ja urakoitsijat:

Rakennuttaja: Eepee-Kiinteistöt Oy
Arkkitehtisuunnittelu: Suunnittelutalo S. Anttila Oy/ RA Pasi Jaakkola
Rakennesuunnittelu: Insinööritoimisto Eero Kellberg Oy
LVI-suunnittelu: LVI-Insinööritoimisto Jorma Niemonen
Sähkösuunnittelu: Sähkö-Kaunisto Töysä Oy
Kokonaisurakoitsija: Rakennusliike Timo Nyyssölä Oy, vastaava työnjohtaja Erkki Mäntylä
Aliurakoitsijoita: Sähkö-Kaunisto Töysä Oy
Kylmäurakointi: Lakeuden Kylmäkeskus Oy

Sale on helppo lähikauppa
Sale-myymälässä teet ostokset nopeasti ja helposti. Valikoimasta löytyy jokapäiväisiä elintarvikkeita ja hygieniatuotteita. Osta viikon ruokaostokset, hae uusi pesuainepaketti loppuneen tilalle tai kipaise valitsemaan herkkuja sunnuntai-illaksi. Sale palvelee viikon jokaisena päivänä.

Lisätietoja:
Jari Palo kaupallinen johtaja, puh. 0500 567 805
Kimmo Simberg, toimitusjohtaja, puh. 0500 369 717