5.7.2016

Osuuskaupan tiedote 05.07.2016

Eepeen kesä saa pyörät alleen

Seinäjoen asuntomessuvieraat voivat unohtaa autojen parkkeeraamishuolet, sillä Eepee tarjoaa Pikalinkalla kyydin Seinäjoen keskustasta Pruukinrantaan ja takaisin. Jokaisena messupäivänä liikennöivien Pikalinkkojen pysäkit sijaitsevat Eepeen hotellien lähellä Seinäjoen keskustassa.  Kyytiin pääsee maksutta lataamalla S-mobiili-sovelluksen tai Kauppaseinäjoki.fi sovelluksen.

– Yhdessä kauppaseinäjoki.fi-palvelun kanssa kehittämämme Pikalinkka on todellinen superässä kesäsuunnitelmissa. Se tarjoaa asuntomessujen aikana 18 600 ilmaista matkaa, matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtaja Juhamatti Aronen kertoo.

Eepeessä superkesä näkyy monessa paikassa, sillä mukana on yli 80 ravintolaa, ABC-asemaa, myymälää ja toimipistettä ympäri maakuntaa. Seinäjoella on varauduttu matkailijoiden virtaan pidentämällä ravintoloiden aukioloaikoja ja lisäämällä terassien tarjontaa. ABC-liikenneravintoloissa on uusi Meidän taloon annokset -menu ja grillinoutopöytä kesävieraille.

Mielenkiintoisen lisän Eepeen tarjontaan tuo myös Ulpu Ruokapirssi, joka kiertää eri tapahtumissa. Sen tarjoama eteläpohjalainen katuruokamenu on täynnä yllätyksiä.

Eepeessä on valmistauduttu lukuisten suurtapahtumien kesään virittämällä palvelut huippukuntoon. Kaikki on valmiina ikimuistoiseen kesään.

– Tämä on meille eepeeläisille näytön paikka. Seinäjoelle odotetaan ennätysmäärää matkailijoita, ja aiomme tehdä kaikkemme, että he palaavat tänne myös tulevina vuosina, Aronen toteaa.

Lisätietoja:
Juhamatti Aronen                                                 
matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtaja                                                                               
puh. 010 7647 100 

juhamatti.aronen@sok.fi