21.1.2011

Osuuskaupan tiedote 21.01.2011

Eepeen autoarvonnan voitto Seinäjoen Hyllykalliolle

Eepeen autoarvonnan voitto Seinäjoen Hyllykalliolle

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepeen järjestämässä autoarvonnassa Peugeot 207 Trendy-henkilöauton voitti Seinäjoen Hyllykalliolla asuva rakennusinsinööri Juha Pasanen. -Kyllä oli mahtava yllätys, tässä on vieläkin aivan pökerryksissä. Eipä tullut uni viime yönä silmään eilisen voittouutisen jälkeen, Juha Pasanen myhäilee.

-Olen jo kauan ollut Eepeen asiakasomistaja ja joulun alla hain kätevän S-Etukortti Visan.  Vasta hakulomaketta täyttäessä huomasin osallistuvani samalla autoarvontaan. Kun asiakkuuspäällikkö Tuula Rajala Eepeeltä soitti ja kertoi minun voittaneen arvonnassa, en muistanut koko arvontaa. Mahtoi Tuulaa hymyilyttää kun kysyi, mitä arvelisin voittaneeni ja vastasin, että ehkäpä muutaman satasen. Ensin en ollut uskoa korviani, mutta tässä tämä nyt on, upouusi hieno Peugeot, Juha Pasanen kertoo onnellisena ottaessaan palkinnon vastaan Ess-Autotalossa 20.tammikuuta. Tilaisuudessa palkintoa ovat luovuttamassa Eepeen asiakkuuspäällikkö Tuula Rajala, toimialajohtaja Esa Nuottivaara ja myyntipäällikkö Heikki Latvala.

Autoarvontaan osallistuivat kaikki ne Eepeen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat, jotka hakivat S-Etukortti Visaa 1.9–31.12.2010 ja myös ne, joilla S-Etukortti Visa jo oli käytössään, sekä kaikki postikortilla arvontaan mukaan ilmoittautuneet. Useiden kymmenientuhansien osallistujien joukosta onnetar suosi Juha Pasasta.  Onnetar on ennekin valinnut suosikikseen Juhan; pikkupoikana hän voitti kokonaisen kattilasarjan. - Täyttelin lehdestä jonkun arvontalipukkeen. Ja niin siinä kävi että voitin ja meidän ovelle tuotiin suuri laatikollinen Matti ja Maija-kattiloita. Kyllä äiti oli iloinen, Juha Pasanen muistelee.

Peugeot on Juha Pasaselle entuudestaan tuttu automerkki, hän on valinnut Peugeotin neljä kertaa ajopelikseen, mm. ensimmäiseksi autokseen. – Nyt on kymmenisen vuotta ollut toinen merkki, mutta pari viikkoa sitten pohdiskelin avovaimolle, että pitäisiköhän vaihtaa taas Peugeot. Taisi siinä olla hyvä haltijatar kuuntelemassa, Juha Pasanen nauraa.