19.5.2016

Osuuskaupan tiedote 19.05.2016

Eepee teki makuliiton Atrian kanssa

Eepeen ABC-liikennemyymälöissä uudet Meirän taloon annokset

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa ja Atria ovat tuottaneet yhteistyössä uuden Meirän taloon annokset -menun kymmeneen Eepeen ABC-liikennemyymälään. Annoksia on yhteensä kuusi, neljä hampurilaisateriaa ja kaksi lautasannosta. Kaikki annoksissa käytettävät lihatuotteet ovat Atrialta ja takuulla suomalaista lihaa, mikä noudattelee ABC-ketjun yhteistä linjaa.

Meirän taloon Burgerit valmistetaan yhtenäisen ohjeen mukaan, mutta asiakas voi valita mieltymyksensä mukaan täytteen neljästä vaihtoehdosta: Atria perhetilan broilerit, Pihvinaudan lihat, Ylikypsät porsaan kasslerit tai Halloumi-juustot. Lautasannokset ovat Helluunen lintu, Atria perhetilan broilerista ja Komia Possu, Ylikypsästä Kasslerista.

Perhetilan broilertuottajia tavattavissa

Kuudessa ABC-liikennemyymälässä järjestetään touko-kesäkuussa mahdollisuus tutustua Meirän taloon annoksiin ja maistella perhetilan broilerista valmistettua annosta. Jokaisessa tilaisuudessa on paikalla eteläpohjalainen Atrian perhetilan broilerituottaja jolloin sinulla on mahdollisuus keskustella mitä kuuluu tuottajan vastuulliseen arkeen jotta kuluttajille taataan hyvät ja maukkaat sekä turvalliset broilerituotteet.

Kiertueaikataulu ja -paikat:

31.5. klo 10–12 ABC Lapua ja klo 14–16 ABC Alajärvi, paikalla Rantalan tila, Lapua
13.6. klo 10–12 ABC Jalasjärvi ja klo 14–16 ABC Alavus, paikalla Kiviniemen tila, Jalasjärvi
20.6. klo 10–12 ABC Kauhajoki ja klo 14–16 ABC Kristiinankaupunki, paikalla Haapojan tila, Kurikka

Jäljitettävyyden edelläkävijä


Kuluttajien kiinnostus jäljitettävyyteen on kasvanut. Ruoan suomalaisuutta arvostetaan edelleen, mutta yhä useampi kuluttaja haluaa tietää vielä tarkemmin, mistä ruoka pöytään tulee. Siksi on tärkeää että kuluttajat osaavat yhdistää tilamerkityn, jäljitettävän lihan Atrian lihantuotantoon.


Atria on jäljitettävyyden edelläkävijä niin Suomessa kuin maailmalla. Yritys käyttää tuotteissaan aina kotimaisten kasvattajien lihaa. Atria Perhetila -merkki tuotepakkauksessa on tae turvallisesta, laadukkaasta ja hyvän makuisesta lihasta, jonka lihatilallinen omalla nimellään takaa. Atria on kehittänyt tilalle saakka jäljitettävät Atria Perhetila -tuotteet yhdessä lihantuottajien kanssa. Tuottajat ovat alusta alkaen olleet innokkaasti mukana, sillä jäljitettävyys tuo merkittävää huomioarvoa koko lihan tuotantoketjulle. Tuottajatilamerkintä on selvästi tuonut suomalaiset maatilat lähemmäs kuluttajia.
 

Kiertueella mukana olevat Atria Perhetilat:


www.atria.fi/lihan-alkupera/broileritilat/perhetilat/rantalan-tila/
www.atria.fi/lihan-alkupera/broileritilat/perhetilat/latva-kiviniemen-tila/
www.atria.fi/lihan-alkupera/broileritilat/perhetilat/haapojan-tila/

Tuotekehityksessä ovat olleet mukana Eepeeltä:


- Heli Back, toimialapäällikkö
- Henna Kanto, liikennemyymäläpäällikkö, toimialan kehitystehtävät
- Timo Märsylä, liikennemyymäläpäällikkö, ABC Seinäjoki
- Susanne Klemets, palvelupäällikkö / keittiövastaava, ABC Kristiinankaupunki
- Paula Ruohomäki, Keittiön palveluvastaava, ABC Kauhajoki
- Tiina Laurila, keittiöpäällikkö, Ravintola Fransmanni

sekä Ville Valtasalmi, kehityspäällikkö, Atria Suomi Oy:ltä.


Tervetuloa tilaisuuksiin maistelemaan uutuuksia!


Lisätietoja
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, ABC-liikennemyymälätoimialan toimialapäällikkö, Heli Back, puhelinnumero 010 764 9301, sähköposti heli.back@sok.fi
Atria Suomi Oy, tiedottaja, Marja Latvatalo, puhelinnumero 010 316 0617, sähköposti marja.latvatalo@atria.com