5.11.2018

Osuuskaupan tiedote 05.11.2018

Delta Auto Oy:n Hyvinkään ja Vaunula Oy:n Hyvinkään ja Hämeenlinnan liiketoiminnot Osuuskauppa Hämeenmaalle

Hämeenmaan  omistama Vesijärven Auto Oy ostaa Delta Auto Oy:n Hyvinkään liiketoiminnot. Liiketoiminnot siirtyvät Vesijärven Autolle 1.12.2018 alkaen. Vaunula Oy:n Hyvinkään ja Hämeenlinnan liiketoiminnot siirtyvät Vesijärven Autolle liiketoimintokaupan myötä 1.1.2019.

Delta Autolla on Hyvinkäällä Kia, Mitsubishi ja Mazda-automerkkien myynti- ja huoltoedustukset, toimintaa jatketaan nykyisessä Delta Auton kiinteistössä.  Vaunula toimii Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa Ford-merkin jälleenmyyjänä ja valtuutettuna huoltokorjaamona. Kaupan myötä Vaunulan Hyvinkään toiminnot muuttavat 1.1.2019 nykyiseen Hyvinkään Delta Auton toimitilaan ja  Hämeenlinnan Ford -myynti siirtyy Kodin Terran yhteyteen avattavaan Ford-myymälään. Merkin huolto- ja varaosatoiminnot Hämeenlinnassa siirtyvät osaksi lähistöllä sijaitsevan Hämeenmaan Nelipyörä-autoliikkeen palvelutarjontaa. Toimipisteiden työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Vesijärven Auto Oy:n palvelukseen. Vaunulan kanssa tehtävä liiketoimintakauppa edellyttää vielä Kilpailu- ja Kuluttajaviraston hyväksynnän.

Liiketoimintakaupoilla Osuuskauppa Hämeenmaa vahvistaa strategiansa mukaisesti autokaupan palvelutarjontaansa ja laajentaa merkkivalikoimaansa asiakasomistajilleen. Vaunula keskittyy strategiansa mukaisesti omassa liiketoiminnassaan suurimpiin kasvukeskuksiin. Liiketoimintakaupan jälkeen osuuskaupalla on kaikilla autokauppaa harjoittavilla paikkakunnillaan Ford- ja Toyota merkkien edustus. Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä on myös Skoda-  ja Mazda-merkkien  myynti- ja huoltoedustukset. Kia ja Mitsubishi ovat Hämeenmaan autoliikkeille uusia merkkiedustuksia.

Lisätietoja:
Jari Anttila
Autokaupan toimialajohtaja
Osuuskauppa Hämeenmaa
050 388 4920
 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Nelipyörä
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Nelipyörä toimipaikkoja:
Ketju: Nelipyörä