23.1.2018

Bonuspartnerit esittelyssä: Karhu Apteekki Mikkolan Prismassa

Karhu Apteekissa panostetaan neuvontaan ja nopeaan palveluun.

Karhu Apteekki

Bonuspartnerit esittelyssä -juttusarjassa esittelemme vuoden 2018 aikana Satakunnan Osuuskaupan yhteistyökumppaneita, joilta saa Bonusta S-Etukortilla.

Karhu Apteekin sijainti Porin Mikkolan Prisman kauppakeskuksessa tuo asiakkaille etuja jo ennen kuin apteekin ovesta astuu sisään. Maksuttomia parkkipaikkoja on lähellä runsaasti, ja myös bussilla liikkuvat pääsevät helposti perille.

"Apteekin sisätiloissa on haluttu huomioida se, että hyllyjen väleissä mahtuu asioimaan niin ostoskärryjen, lastenvaunujen kuin pyörätuolinkin kanssa. Myös lyhyet odotusajat reseptilääkkeiden pisteille ovat saaneet kiitosta" kertoo apteekkari Veli-Matti Lehtola.

Koska Karhu Apteekki on Satakunnan Osuuskaupan bonuspartneri, S-Etukortilla saa Bonusta kaikista muista tuotteista, paitsi lääkkeistä. Apteekissa onkin laaja valikoima ei-lääkkeellisiä tuotteita, esimerkiksi apteekkikosmetiikkasarjoista löytyy monia erilaisia ihonhoitotuotteita. Kosmetiikan yksi suosituimpia tuotemerkkejä on Vichy. Herkän ihon tuotteita tarjoaa Avene, kun taas ylellisempää kosmetiikkaa Lierac.

"Haluamme, että apteekkimme on matalan kynnyksen paikka, josta voi tulla kysymään mitä vain terveyteen, hyvinvointiin tai erilaisiin sairauksien oireisiin liittyen" neuvoo proviisori Johanna Kangas.

"Suosittelemme asiakkaalle tilanteeseen sopivia tuotteita ja tarvittaessa ohjaamme ottamaan yhteyden lääkäriin, esimerkiksi lääkereseptin saadakseen. Apteekista voi kuitenkin aina tulla kysymään neuvoa ennen lääkärille menoa" kehottaa Veli-Matti Lehtola.

Mitä tuotteita asiakkaat sitten tähän aikaan vuodesta apteekista eniten hakevat? "Alkutalvi on flunssaista aikaa. Flunssan ennaltaehkäisyyn ja flunssan keston lyhentämiseen suosittuja tuotteita ovat olleet erilaiset sinkkivalmisteet, joko suusuihkeena tai imeskelytablettina, ja nenän huuhteluun tarkoitettu sarvikuono-niminen kannu. Opastamme mielellämme tämänkin tuotteen käytössä, joten tervetuloa meille Porin Itäkeskukseen" toivottaa Johanna Kangas.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Apteekit
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Apteekit toimipaikkoja:
Ketju: Apteekit, Prisma