6.9.2016
1 kommentti

Osuuskaupan tiedote 06.09.2016

Anita Peräkorpi on vuoden 2016 Ässäpäällikkö

  • Anita Peräkorpi

  • Ässäpäälliköt

S-market Kurikan marketpäällikkö Anita Peräkorpi on valittu vuoden 2016 Ässäpäälliköksi. Anitalla on yhteensä 18 vuoden kokemus esimiestehtävistä. S-market Kurikassa hän on ollut 2003 vuodesta lähtien.

Anita on luotsannut yksikköänsä määrätietoisesti ja rautaisella ammattitaidolla loistavaan menestykseen. S-market Kurikan myynti sekä tulos ovat kehittynyt erinomaisesti  jo pitkään. Yksikön tehokkuus on myös kehittynyt hyvin ja on viimevuosina ollut Eepeen  ja valtakunnan parhaimmistoa. S-market Kurikka on myös toiminut valtakunnallisessa "hyvien käytänteiden" pilottina, jonka tavoitteena oli koko ketjun tehokkuuden kehittäminen. Edellä mainittu osoittaa, että Anitan luotsaamalla S-market Kurikalla on ollut annettavaa myös muille osuuskaupoille. Anita antaa kiitosta työryhmälleen ja korostaa koko porukan yhteistyön merkitystä.

Ässäpäälliköt palkittiin lauantaina 3.9.2016 perinteisillä S-Päällikköpäivillä, jotka järjestettiin tänä vuonna Lahdessa. Palkitut on valittu koko S-ryhmän esimiesten joukosta.

Onnea Anita ja koko S-market Kurikan henkilökunta!

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Ketju: S-market