10.3.2011

Osuuskaupan tiedote 10.03.2011

Amarilloon uusi ruokalista maaliskuussa

Suomen suosituin texmex-ravintola Amarillo palaa juurilleen 22.3.2011 uudistuvalla ruokalistalla. Itsetehdyt salsat, dipit ja mausteiset maut sekä reippaat annoskoot tuntuvat entistä meksikolaisemmilta lautasella. Amarillon alkuperäiset, tirisevät fajitakset tarjoavat aiempaa syvempiä texmex-makuja. Uutuuksina yhdelle nälkäiselle tai useammalle jaettavaksi ovat mm. Chick Sampler ja Cowboy Sampler. 

"Amarillon ruokalista ammentaa auringonpolttamasta preeriasta ja sen elämänmakuisesta meiningistä. Ruokamme on tunnettu aidosta texmexistä, joten päätimme uudella listalla panostaa juuri perinteisiin, runsaisiin makuihin", Amarillon brand manager Klaus Klefström kertoo.

Uudistus maistuu esimerkiksi fajitaksissa, joiden täytteitä on parannettu entisestään ja nyt niissä on Klefströmin mukaan tavoitettu aito, meksikolainen maku. "Fajitakset ovat jatkossa helpompia syödä isompien tortillalettujen ansiosta. Kaikki kastikkeet, salsat ja dipit, cheddarjuustokastiketta lukuun ottamatta, tehdään itse omassa keittiössä, jotta voimme taata niiden olevan mahdollisimman tuoreita ja hyvänmakuisia", Klefström kehaisee.

Uutuutena listalle on tullut reiluja annoksia, jotka sopivat joko yhdelle nälkäiselle tai useammalle jaettavaksi, kuten Chick Sampler ja Cowboy Sampler. Suosittu pippuripihvi on kasvatettu reiluksi 200 gramman sisäfilepihviksi ja kanan ystäville on tarjolla mm. kokonainen grillattu broileri. Jälkiruokien makuun panostetaan jatkossa myös enemmän. Esimerkiksi Amarillon myydyin klassikko, legendaarinen Brownie, leivotaan omassa keittiössä ja tarjoillaan vaniljajäätelön ja herkullisen mansikkakastikkeen kera.

Uusi ruokalista kaikissa Amarilloissa 22.3.2011 alkaen.

Lisätietoja:
Klaus Klefström, Brand Manager
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
puh. 010 7682 846, klaus.klefstrom@sok.fi

Jo kolmannella vuosikymmenellä käyvä Amarillo on tunnettu kaupungin parhaasta tex-mexistä ja rokkaavasta baaribailauksesta. S-ryhmään kuuluvat ravintolat levittävät aurinkoista asennettaan jo 21 paikkakunnalla Suomessa sekä Viron Tallinnassa.