7.12.2007

Osuuskaupan tiedote 07.12.2007

Amarillo tulee Lahteen

Hämeenmaan uudesta ravintolamaailmasta, osoitteesta Aleksanterinkatu 10, löytyvät helmi-maaliskuun taitteessa Amarillo, Coffee House ja Public Corner.

Asiakaspaikkoja uusissa ravintoloissa on yhteensä 700 ja ravintolamaailman kokonaispinta-alaksi tulee noin 1000 m2.

- Uusi ravintolamaailma tuo piristystä Lahden ravintolamaailmaan. Tavoitteenamme on tarjota lahtelaisille yhdessä paketissa kolme erityylistä ravintolaa. Tuomme kaupunkiin trendikkään city-kahvila Coffee Housen, viihtyisän pub Public Cornerin ja texmex-keittiön makuihin erikoistuneen ruoka- ja juomaravintola Amarillon, sanoo ravintolatoimialajohtaja Timo Mäkelä Hämeenmaasta.

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. USA:n lounaisvaltioiden rehevä tyyli, mausteiset makuelämykset ja virkistävät jääkylmät juomat vievät Amarillon alkulähteille. Amarillon keittiö on yhdistelmä meksikolaista tulisuutta ja USA:n etelävaltioiden reheviä makuja. Konstailematon TexMex -keittiö on tunnettu hyvin maustetuista liharuoistaan, erilaisista pavuista ja tortilloista. Amarillon auringon alle tullaan juomaan, syömään ja bailaamaan!

Coffee House on nuorekas, välitön ja ilmapiiriltään kansainvälinen city-kahvila, josta voi ostaa kahvia ja purtavaa myös mukaan. Valikoimista löytyy useita kahvilaatuja ja paahtoja sekä suolaista ja makeaa syötävää joka makuun. Kahvien lisäksi tarjolla on useita teelaatuja, sekä baaripuolella valikoituja viinejä ja muita alkoholijuomia sekä tietysti tunnelmaan sopivaa musiikkia.

Public Corner on viihtyisä ja ystävällinen kaupunkipubi, joka tarjoaa varmasti kattavan valikoiman panimotuotteita. Pikkunälän takia ei Cornerista tarvitse poistua, sillä pientä lämmintä purtavaakin on tarjolla. Corneriin voi myös kokoontua seuraamaan urheilutapahtumia laajakuvatelevisiosta, pelaamaan pöytäpelejä tai hakemaan vauhtia illan rientoihin. Aidossa olutravintolassa asiakas tietää aina mitä saa: hyvää palvelua ja laajan valikoiman juomia täydelliseen rentoutumiseen.

Ravintolamaailma työllistää yhteensä 30 henkilöä.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ravintolatoimialajohtaja Timo Mäkelä, GSM 050 354 2200