18.2.2019

Osuuskaupan tiedote 18.02.2019

Amarillo Hämeenlinna avataan pian

Uusi Amarillo avaa ovensa maaliskuun alussa Hämeenlinnan sydämessä, Raatihuoneenkatu 10:ssä. Sosiaalinen syöminen, elämyksellisyys ja raikkaan värikäs sisustus tekevät ruokailusta viihtyisän. Uudessa Amarillossa ilta jatkuu luontevasti myös yöelämäksi.
 
Amarillon ravintolasali on monimuotoinen, kekseliäs, viihtyisä, raikas ja nykyaikainen. Sisustuksessa on pientä jekkua:  - Tolpat tuovat monimuotoiseen tilaan perinteisempää tunnelmaa kuitenkin yhdistettynä trendikkääseen sisustukseen, esittelee Hämeenmaan pub- ja ala carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen uuden ravintolan ilmettä.
 
Amarillon palveluun on panostettu ja entertainerit salissa, baarissa ja keittiössä huolehtivat asiakkaiden viihtymisestä. Tuoreet raaka-aineet ja annosten näyttävä esillepano on Amarillolle sydämenasia.  -  Asiakkaista pidetään elämyksellisesti huolta, alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka.  Ette välty pieniltä yllätyksiltä, Amarillossa tapahtuu koko ajan,  lupaa Kainulainen.
 
Amarillon ytimessä on  The Table;  pöytä, jonka äärellä 6-8 henkilöä syö yhdessä entertainereiden tarjoileman yllätysmenun. Illallisella kaikki pöytään kannettavat ruokalajit jaetaan seurueen kesken. Pöytään voi osallistua yksin, kaksin tai porukalla. The Table -ruokailu kestää kahdesta kolmeen tuntiin.
- Kokemus on elämyksellinen ja hyvin sosiaalinen. Tulkaa rohkeasti kokeilemaan uutta tapaa viihtyä ja tutustua myös uusiin ihmisiin, kehottaa Kainulainen.
Viikonloppuisin Amarillo viihdyttää myös yöelämässä. Ravintolan uusissa tiloissa viihtyy pikkutunneille saakka. Ravintolan takaosa on auki viikonloppuisin ja erityisiltoina.
 
Osuuskauppa Hämeenmaa avaa Amarillon alapuolelle, samaan kiinteistöön, myös toisen ravintolan myöhemmin keväällä.   - Kokonaisuus on sellaista, mitä Hämeenlinnassa ei ole aiemmin nähty. Ruokaa ja juomaa yhdistetään rentoon baarimaiseen fiilikseen. Täällä kuulkaas viihtyy, hehkuttaa ravintolapäällikkö Tero Tila.
 
Osuuskauppa Hämeenmaa investoi Amarillo Hämeenlinnan avaukseen yli miljoona euroa. Uusi Amarillo työllistää noin 30 henkilöä. Kaikki S-ryhmään kuuluvat Amarillo-ketjun 21 ravintolaa uudistuvat lähivuosina.
 
Lisätiedot:
Minna Kainulainen, Osuuskauppa Hämeenmaa, pub- ja á la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö, 050 436 3773
Lari Rusila, Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja, majoitus- ja ravitsemiskauppa, 050 363 6602

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Ketju: Amarillo