3.1.2019

Aloita aamusi maukkaalla Super Breakfast -aamiaisella

Aamiainen on päivän tärkein ateria ja siksi me Radisson Blu Hotelleissa haluamme tarjota asiakkaillemme maittavan ja ylellisen Super Breakfast -buffetaamiaisen.

  • Aloita aamusi maukkaalla Radisson Blu Super Breakfast -aamiaisella
  • Aloita aamusi tehokkaasti Radisson Blu Super Breakfast -aamiaisella

Radisson Blu Hotellien aamiainen on uudistunut – uusi Super Breakfast herättää kaikki aistit

Uuden Super Breakfast -aamiaisen lähtökohtana ovat olleet vieraiden tarpeet ja toiveet sekä suuntaukset, joihin ateriointi ja aamiaiset ovat kehittymässä. Tuloksena syntynyt aamiainen on moniaistinen kokemus – elämysmatka maalaistorien tunnelmaan. Keskiössä ovat edelleen korkeatasoiset ja herkulliset raaka-aineet, mutta erityistä huomiota on kiinnitetty, tuoksuihin, esillepanoon ja aamiaisen tunnelmaan – ympäristönäkökulmaa unohtamatta.

Aamiaistarjoilun laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain, jolla uusi päivä saa energisen ja tehokkaan alun. Maalaistoria muistuttava aamiaisemme on terveellinen, maistuva ja tehty tuoreista raaka-aineista. Huomioimme myös eri sesongit tarjonnassamme ja esillepanossa.

Aamiainen on paitsi päivän tärkein ateria myös kasvava trendi liike-elämässä. Aamiaiskokoukset ovat tasaisesti kasvattaneet suosiotaan. Suomen parhaaksikin aamiaiseksi tituleerattu Radisson Blu Hotellien Super Breakfast tarjoaa tehokkaan ja mieleenpainuvan startin päivälle. Runsas ja moniaistinen aamiainen on nautittavissa ennen kokousta tai sen yhteydessä.

Super Breakfast -aamiainen hotellista riippuen 21-26 €/henkilö

Aukioloajat pääsääntöisesti allaolevat, saattavat vaihdella hotellikohtaisesti
Arkisin klo 6.30–10.00
Viikonloppuisin klo 7.30–11.00

Tervetuloa nauttimaan!