9.10.2015

Osuuskaupan tiedote 09.10.2015

Aleksi kympin ravintolat sykkivät uutta ilmettä

Amarillossa saa nauttia elämästä rennosti, syödä hyvin, kahvitella ja bilettää, from Long lunches to late goodbyes -ajatuksella. Public Corner on citypubi vailla vertaa, olohuonemainen sekä lämminhenkinen tunnelma kutsuu pistäytymään tai viettämään vaikkapa iltaa aamuun tunneille saakka.

Amarillo ja Public Corner Aleksisanterinkatu 10 ovat saaneet pintaansa uutta ilmettä ja ääni sykkii entistä tehokkaammin. Fiilis täräytetään käyntiin perjantaina 9. lokakuuta Amarillon PilePerjantain tahtiin, kun livekeikat aloittaa Anna Puu. Seuraavat perjantait tähdittää Jesse Kaikuranta, Brädi ja Irina. – Kaikille keikoille on ilmainen sisäänpääsy eli ei ole hinnalla pilattu päästä kaupungin kuumimpaan tunnelmaan mukaan, rohkaisee ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen

Amarillo tuo kaupunkiin uutta värikkyyttä ja baarimeininkiä

Amarillo tuo Lahti cityyn oman Hot Rillo dog -konseptin baariin eli hodareita saa niin baariruokana kuin vaikkapa nopeana lounaana. Uudella sisäterassilla pääsee nauttimaan muitakin baarin juoma- ja ruokatuotteita palmumaiseman fiiliksin, erikoiskahveja ja smoothiejuomia unohtamatta. Toki baarin tärkeimmät tuotteet ovat jäähileinen, aito ja oikea mansikkamargarita sekä jäädytetystä tuopista huurteinen Grande-olut. Loistava ja persoonallinen henkilökunta odottaa innolla tapaavansa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat.

- Lahen Rillo on monipuolinen kokonaisuus, josta löytyy kaikki mitä vaan voit tarvita ja vaikkapa kuuma sokkotreffipaikka, Minna tiivistää. -  Homma jatkuu marraskuussa vielä radion livelähetyksin eli kannattaa olla kuulolla, Minna vinkkaa. Rillo FM on ainoa livelähetys suorana radiosta ja yön sykkeestä yhteistyössä Radio Voiman kanssa.

Lisätietoja: Minna Kainulainen, ryhmäpäällikkö

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Muut ruokaravintolat
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikkoja: