23.5.2008

Osuuskaupan tiedote 23.05.2008

ABC Riihimäki on avattu (6.3.2008)

ABC Riihimäen rakennustyöt on saatu valmiiksi. Liikennemyymälän avajaisia vietettiin torstaina 6.3.2008. Uusi ABC Riihimäki sijaitsee Helsinki-Tampere –moottoritien varrella Riihimäen pohjoisessa liittymässä.

Uusi ABC Riihimäki on pinta-alaltaan noin 4 200 m2 ja saman katon alta löytyvät ABC Restaurant, Rosso Express, Hesburger sekä kabinettitilat 40 henkilölle. ABC Restaurantissa on päivittäin tarjolla runsas lounas noutopöydästä, a ´la Carte –annokset, Rosso Expressin maukkaat pizzat, erilaisia pikkusuolaisia ja herkullisia kahvileipiä sekä Hesburgerin tutut pikaruoat.

ABC Riihimäellä palvelee myös Hämeenmaan 41. S-market, jossa on laajat noin 5000 tuotteen valikoimat ja pysyvästi edulliset S-markethinnat. Lisäksi liikennemyymälän yhteydessä palvelevat polttoaineenjakelupiste sekä useat erikoisliikkeet, muun muassa Iittala, Everyday Outlet-myymälä, Kultakeramiikka, Kirjapörssi, Hyvän olon mestarit ja Hanx Suomi Oy..Pysäköintialueella on tilaa kaikkiaan noin 400 autolle. Lisäksi ABC liikennemyymälässä on viihtyisät taukotilat linja-auton kuljettajille ja matkanjohtajille sekä oma taukotilansa rahtareille.

ABC Riihimäki sekä S-market ovat avoinna joka päivä kellon ympäri, siis myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

- Uudella ja nykyaikaisella ABC liikennemyyymälällä parannamme ja monipuolistamme riihimäkeläisten ja moottoritiellä liikkuvien ravintola-, market- ja polttoainekaupan tarjontaa ja palveluja, ABC-ketjun  toimialajohtaja Jouni Viljanen kertoo.

ABC Riihimäki työllistää yhteensä noin 60 henkilöä.

ABC Riihimäen pääurakoitsijana on toiminut YIT Rakennus Oy ja pääsuunnittelijana Arktiira Oy / Heikki Leino. Hankkeen kokonaisinvestoinnit kohosivat 9,7 miljoonaan euroon.

Riihimäellä toiminut ABC Karavaanin liikennemyymälän toiminta päättyi 29.2.2008. Karavaanissa jatkuu polttonesteiden myynti ABC automaatista. Hämeenmaalla on tällä hetkellä 8 ABC liikennemyymälää ja 14 ABC automaattiasemaa Kanta- ja Päijä-Hämeessä.

 

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä, GSM 050 680 37
Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-ketjun toimialajohtaja Jouni Viljanen, GSM 0500 845 930