27.4.2009

Osuuskaupan tiedote 27.04.2009

ABC Kiikoinen valittu ABC-ketjun vuoden työryhmäksi

ABC Kiikoinen on palkittu liikennemyymäläkaupan vuoden 2008 työryhmänä ABC-liikennemyymäläpäällikköpäivien yhteydessä vietetyillä ABC-ketjun 10-vuotisjuhlilla Seinäjoella 21.4.2009.

Valinnan perusteena olivat perinteisesti oman toiminnan jatkuva kehittäminen, myynnin ja tuloksen kehittymiseen liittyvät asiat, kanta-asiakkuuden kehittyminen, asiakaspalautteet sekä yksikön henkilöstön palveluasenne ja -tapa. ABC-liikeideaan kiinteästi kuuluvat lupaukset monipuolisuudesta, luotettavuudesta ja edullisuudesta toteutuivat ABC Kiikoisilla kaikilla osa-alueilla.

ABC Kiikoinen on avattu lokakuussa 2006, ja se on nopeasti osoittautunut kannattavaksi investoinniksi. Asiakastyytyväisyystutkimuksessa ABC Kiikoinen on saanut edelliseen vuoteen verrattuna entistä paremmat tulokset. ABC-ketjun menestysmittaristossa 2008 yksikkö on erinomaisella tasolla. Työyhteisön hyvä yhteishenki ja työtehtävien suunnitelmallinen johtaminen ovat näkyneet päivittäisessä toiminnassa ja olleet menestyksen takana. Vakituista henkilökuntaa ABC Kiikoisissa on 13 työntekijää, ja liikennemyymäläpäällikkönä on avauksesta saakka toiminut Greta Mäki.

ABC Kiikoinen sijaitsee purpureistaan tunnetun Kiikoisten kupeessa, Pori-Tampereen-tien ja nk. Pohjanmaantien (Äetsä – Kankaanpää – Kauhajoki) risteyksessä. Hyvän sijaintinsa sekä luotettavan ja miellyttävän toimintansa ansiosta siitä on tullut monelle liikkuvalle asiakkaalle vakituinen pysähtymispaikka Tampere - Pori välillä sekä matkalla Pohjamaalle tai etelä-Suomeen. Lähiseudun asukkaille ABC Kiikoinen on varmistanut monipuoliset, klo 6-24 avoinna olevat palvelut omalla paikkakunnallaan. Pienestä kokoluokasta huolimatta yksikössä on tarjolla taukotilat tilausajokuljettajille ja raskaan liikenteen ammattikuljettajille. ABC:n tarjontaa lisäävät samalla tontilla olevat kukka-kauppa, pankki, ompelija, parturi ja autoliike. Lisäksi vieressä on tieliikennelaitoksen levähdyspaikka raskaalle liikenteelle.

Satakunnan Osuuskaupalla on tällä hetkellä kaksi ABC-liikennemyymälää, joista toinen sijaitsee Porin Tikkulassa, sekä 9 ABC-automaattia. Osuuskaupan seuraava ABC-liikennemyymälä on suunnitteilla Huittisiin vuonna 2010 ja ABC-automaatti Ulvilaan loppuvuonna 2009.