20.12.2010

Osuuskaupan tiedote 20.12.2010

ABC Jalasjärven palveluaikamuutos

ABC Jalasjärven palveluaika muuttuu vuoden vaihteessa. Uusi palveluaika on 1.1.2011 lähtien klo 6-24.

Asiakkaidemme ostoskäyttäytyminen, liikkuminen ja asiointiajat ovat muuttuneet viimeisten vuosien aikana. Toimintaympäristössämme myös kauppojen aukioloaikojen vapautuminen on vaikuttanut erityisesti liikennemyymälämme viikonlopun ja sen yöajan market- kaupan toimintaan, varsinkin talviaikana. Tulevan kesän 2011 mahdollista yö aukioloaikaa (24h) tarkastellaan lähempänä tulevaa kesää.

Uutta aukioloaikaa puoltaa niin ikään asiointitutkimuksemme, jonka mukaan ABC Jalasjärvellä n. 95 prosenttia asiakasomistajistamme asioi kello 6-24 aukioloajan puitteissa.
Valtaosalle asiakkaistamme muutos ei siis tuo tarvetta muuttaa asioimisaikoja.

Uusi palveluaikamuutos vaikuttaa jonkin verran myös ABC Jalasjärven henkilöstötarpeeseen. Kaikkien vakituisessa työsuhteessa olevien työsuhteet säilyvät ennallaan, ja heille aukioloaikamuutos merkitsee lähinnä jatkuvan kolmivuorotyön poistumista. Mahdolliset muutokset työntekijöiden osalta koskevat määräaikaisia työntekijöitä.

Eepeellä on tällä hetkellä 10 ABC liikennemyymäläyksikköä. ABC Jalasjärven aukioloaikamuutoksen jälkeen 9 yksikköä on avoinna klo 6- 24. Ympäri vuorokauden, 24 h palveluajalla jatkaa edelleen ABC Seinäjoki.

Lisätietoja:
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
toimialajohtaja Seppo Kuusisaari puh. 050 303 5206