21.5.2010

Osuuskaupan tiedote 21.05.2010

ABC Huittinen on valmis

Satakunnan Osuuskaupan kolmas ABC-liikennemyymälä avasi ovensa asiakkaille perjantaina 21.5. klo 10 Huittisissa. Kyseessä on ABC-ketjun 107. liikennemyymälä.

ABC Huittisten koko on 2000 m2:n. Liikennemyymälässä on 280 m2:n ABC-Market sekä 330 asiakaspaikan ABC Ravintola ja Hesburger. Kesäaikaan asiakkaiden käytössä on myös aurinkoinen 60 asiakaspaikan terassi. ABC Huittinen työllistää 39 vakituista työntekijää. Lisäksi liikenneasemalla työskentelee noin 20 kesätyöntekijää. ABC Huittinen palvelee kesäajan ympäri vuorokauden.

ABC Huittisten toiminnasta vastaa liikennemyymäläpäällikkö Greta Mäki. Keittiömestarina toimii Mika Kalliomäki ja marketvastaavana Leena Willgren.

ABC Huittisissa huomioidaan paikallisuus tuotevalikoimassa niin ABC Marketin kuin ABC Ravintolankin puolella. Paikallisuus näkyy myös liikennemyymälän sisustuksessa. Lapsiasiakkaita odottaa viihtyisä lasten leikkipaikka, APSI-parkki, jossa perheen pienimmille tullaan järjestämään kivaa ohjelmaa.

ABC Huittisten pääsuunnittelija on Arktiira Oy ja pääurakoitsijana toimi Astora-Rakennus Oy. Rakennusvaiheessa työmaa työllisti kymmeniä rakennusalan ammattilaisia.

Satakunnan Osuuskaupan yksiköistä Huittisten seudulla ovat asiakasomistajia jo aiemmin palvelleet S-market Huittinen ja AutoPalin Huittinen. ABC Huittisten avautuminen lisää merkittävästi seudun asiakasomistajien palveluita.