25.3.2015

Osuuskaupan tiedote 25.03.2015

ABC Heinolassa avataan Sale-myymälä

Osuuskauppa Hämeenmaa avaa uuden Sale-myymälän ABC Heinolan yhteyteen huomenna torstaina 26.3.2015 klo 10. Entisen ABC-marketin muuttuminen Sale-konseptin mukaiseksi myymäläksi merkitsee asiakkaille laajempia valikoimia ja edullisempia hintoja.

 

ABC-ketju kehittää liikennemyymälöidensä elintarvikekauppaa. Liikennemyymälöistä löytyy jatkossa ABC-marketin sijaan yhä useammin Sale-konseptin mukainen lähimyymälä.
– Ruokakauppa, josta saa arjen perustarvikkeet helposti ja nopeasti, on tärkeä osa ABC-liikennemyymälöidemme palvelutarjontaa. Nyt avattava ABC Sale Heinola on Hämeenmaan ABC-ketjun ensimmäinen Sale-myymälä, ja avauksia on tulossa lisää, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen Hämeenmaalta kertoo.

Sale-brändi viestii asiakkaille asioinnin helppoudesta ja pitkistä aukioloajoista.
− Sale-lähimyymälä sopii hyvin ABC-liikennemyymälän yhteyteen. Muutos mahdollistaa aiempaa laajemmat valikoimat ja erityisesti edulliset Sale-ketjusta tutut hinnat, Timo Kyllönen toteaa.

ABC Heinolassa odotetaan innolla avajaisia.
– Uudistus parantaa sekä tiellä liikkujien että paikallisten asukkaiden palveluja. Haluamme tarjota heille täyden ostoskorin. Uusia tuoteryhmiä tulee paljon, esimerkkinä paljon toivotut irtokarkit. Myös Kotimaista-tuotesarjan ja muiden oma merkki –tuotteiden määrä on vanhaan myymäläämme verrattuna kasvanut merkittävästi, liikennemyymäläpäällikkö Juha Nurminen kertoo.

Tervetuloa uuteen ABC Sale Heinolaan (Työmiehentie 33), joka palvelee asiakkaitaan joka päivä klo 6−24.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, puh. 050 558 1215