13.2.2008

Osuuskaupan tiedote 13.02.2008

ABC Heinola avataan 14.2.2008

ABC Heinola on valmistunut. Liikennemyymälän avajaisia vietetään torstaina 14.2.2008 klo 9.00 alkaen. Uusi ABC Heinola sijaitsee Lahti-Heinola moottoritien varrella Heinolan pohjoisessa liittymässä Vuohkalliossa.

Hämeenmaan kahdeksas ABC liikennemyymälä ABC Heinola on pinta-alaltaan noin 4 200 m2 ja sieltä löytyvät ABC Restaurant, Rosso Express, Hesburger sekä kabinettitilat 40 henkilölle. ABC Restaurantissa on päivittäin tarjolla runsas lounas noutopöydästä, a ´la Carte –annokset, Rosso Expressin maukkaat pizzat, erilaisia pikkusuolaisia ja herkullisia kahvileipiä sekä Hesburgerin tutut pikaruoat.

ABC Heinolan katon alta löytyy myös Hämeenmaan 40:s S-market, jossa on laajat noin 5000 tuotteen valikoimat ja pysyvästi edulliset S-markethinnat. Lisäksi liikennemyymälän yhteydessä palvelevat polttoaineenjakelupiste sekä useat erikoisliikkeet, muun muassa Kultakeramiikka, Kirjapörssi, Opa Muurikka, everyday, Kultasuklaa, Kuvamestarit, Partioretki, Kultakumppanit, Kodinasuste Lehto, Sisustus- ja lahjatavaraliike Pikkusisko sekä kukkakauppa.Lisäksi ABC Heinolaan avataan apteekki 10.3.2008.Pysäköintialueella on tilaa kaikkiaan noin 400 autolle. Lisäksi ABC liikennemyymälässä on viihtyisät taukotilat linja-auton kuljettajille ja matkanjohtajille sekä oma taukotilansa rahtareille.

ABC Heinola sekä S-market ovat avoinna joka päivä kellon ympäri, siis myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä.

- Uudella ja nykyaikaisella ABC liikennemyyymälällä parannamme ja monipuolistamme heinolalaisten sekä moottoritiellä liikkuvien ravintola-, market- ja polttoainekaupan tarjontaa ja palveluja, ABC-ketjun  toimialajohtaja Jouni Viljanen kertoo.

ABC Heinola työllistää yhteensä noin 60 henkilöä.

ABC Heinolan pääurakoitsijana on toiminut Rakennustoimisto Valve Oy ja pääsuunnittelijana Arktiira Oy / Heikki Leino.

Hämeenmaalla on tällä hetkellä 8 ABC liikennemyymälää ja 13 ABC automaattiasemaa.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä, GSM 050 680 37
Osuuskauppa Hämeenmaa, ABC-ketjun toimialajohtaja Jouni Viljanen, GSM 0500 845 930