3.10.2007

Osuuskaupan tiedote 03.10.2007

8.6.2006 TOK avasi uuden S-marketin Varissuolle

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 8.6.2006

TOK AVASI UUDEN S-MARKETIN VARISSUOLLE

Turun Osuuskauppa (TOK) on avannut uuden S-marketin Varissuolle Itäkeskuksen ostoskeskukseen. S-market sijaitsee Itäkeskuksen ylätasanteella, 2. kerroksessa, osoitteessa Littoistentie 81.

Uuden S-marketin avajaisia vietettiin torstaina 8.6.2006 klo 10. Uutta S-markettia olivat avaamassa Turun Osuuskaupan hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Vanto ja Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen. Varissuon ja Littoisten alueen asiakasomistajat oli kutsuttu ennakkoon tutustumaan uuteen S-markettiin keskiviikkona 7.6. S-market Varissuo on jo kolmas

TOK:n tänä keväänä avaama market Turun kaupungin alueella.

– TOK on kasvava alueellinen osuuskauppa, joka käyttää yritystoimintansa tuloksen ensisijaisesti oman toimialueensa asiakasomistajien palvelujen kehittämiseen. Erityisesti varissuolaiset asiakasomistajat ovat jo pitkään toivoneet TOK:n market-kaupan palveluja liikekeskukseen. Varissuo lähialueineen on Turun merkittävimpiä asuinalueita, josta aiemmin on puuttunut TOK:n market-kaupan lähipalvelut. Kattavan valikoiman S-market mahdollistaa päivittäisen asioimisen ja Prisma Itäharju lisää tarjontaa erityisesti laajemman käyttötavaratarjonnan osalta, kertoo Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen.

Turun Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama palveluyritys. Varissuolla on kaikkiaan lähes 2 900 TOK:n asiakasomistajataloutta eli kaikkiaan 44 % koko asuinalueen talouksista. Uusi S-market Varissuo palvelee myös Littoisten alueen asiakasomistajia, joita alueella sijaitsee noin 1800 eli kaikkiaan 72 % kaikista alueen talouksista.

Myymäläkiinteistö saneerattiin täysin

S-market Varissuon myymäläkiinteistössä tehtiin täydellinen saneeraus. Saneerauksen myötä myymälä sai uuden varaston ja tekniset tilat. Myymälän kaikki kalusteet ja laitteet uusittiin. Saneerauksen jälkeen uuden S-market Varissuon kokonaispinta-ala on 822 m2, josta myyntipintaalaa on 573 m2. Rakennusaikana hanke on työllistänyt 10 henkeä.

Valikoimissa noin 10.000 tuotetta

S-marketin laajoihin valikoimiin kuuluu kaikkiaan noin 10.000 tuotetta. Valikoimissa huomiota kiinnitetään erityisesti tuoretavaroihin sekä lapsiperheiden tarvitsemiin tuotteisiin. Kiinteistön sijainti keskeisellä paikalla mahdollistaa helpon ja nopean asioinnin.

S-market palvelee maanantaista perjantaihin klo 7-21 ja lauantaisin klo 7-18 sekä kesäajalla myös sunnuntaisin klo 12-21.

S-market Varissuo työllistää 10 työntekijää. Market-päällikkönä toimii Jari Hujanen, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä Sale Hämeenkadun päällikön tehtävästä.

Kilpailu Varissuon päivittäistavaramarkkinoista kiristyy uuden S-marketin myötä. Kilpailun kiristyminen tulee varmistamaan asiakkaille edullisen hintatason ja hyvän palvelun. S-market Varissuon tavoitteena on myydä ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan noin 3,6 miljoonaa euroa. Turun Osuuskaupan S-market-ketjun kehitys on ollut hyvää, sillä ketjun myynnin kasvu tammi-huhtikuussa on ollut edelliseen vuoteen verrattuna + 8 %.

TOK on yli 85 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama yritys

Turun Osuuskauppa toimii 36 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, sekä hotelli- ja ravintolakaupassa työllistäen 1 600 henkilöä. Muita TOK:n tulevia investointikohteita ovat Lemun kuntaan kesäkuun puolessa välissä avattava Sale Lemu sekä uusi ABC liikennemyymälä ABC Aura, joka avaa ovensa valtatie 9 varressa juhannusviikolla.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Harri Koponen, puh. 050 388 4030