3.10.2007

Osuuskaupan tiedote 03.10.2007

5.9.2006 Timo Hällfors on S-ryhmän vuoden Ässäkauppias

LEHDISTÖTIEDOTE 5.9.2006

Julkaisuvapaa

Timo Hällfors Kauppakeskus Myllyn ravintolamaailmasta on S-ryhmän vuoden Ässäkauppias

S-ryhmän perinteistä Kauppiaspäivää vietettiin lauantaina 2.9. kymmenettä kertaa Helsingissä Jollas Instituutissa. Päivään osallistui alueosuuskauppojen ja SOK-yhtymän esimiehet ja päälliköt sekä johdon edustajia, yhteensä 1 500 henkilöä ympäri maata. Kauppiaspäivillä julkistettiin vuoden 2006 Ässäkauppiaat. Valinnan kriteereinä ovat olleet useamman vuoden tuloksellinen toiminta, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen, työtyytyväisyys sekä ketjutoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen.

Timo Hällfors Kauppakeskus Myllyn Ravintolamaailman ravintolapäällikkö valittiin vuoden 2006 Ässäkauppiaaksi. Timo Hällfors on toiminut kyseisessä tehtävässä Kauppakeskus Myllyn avauksesta lähtien. Hänen vastuualueellaan ovat kaikki Kauppakeskuksessa olevat Turun Osuuskaupan ravintolat eli Ravintola Rico, Rico Deli, Rosso Express, Coffee House sekä Buffet & Leipomokahvila. Timo Hällfors on työskennellyt TOK:n eri ravintoloissa vuodesta 1989 ja esimiestehtävissä vuodesta 1996. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi pitkään Turun keskustassa sijainneen Erik Public Housen ravintolapäällikkönä.

Turun Osuuskaupassa valitaan vuosittain TOK:n vuoden toimipaikka. Timo Hällfors on joukkoineen saanut ko. tunnustuksen viimeisenä kolmena peräkkäisenä vuotena.
– Tuntuu todella hienolta saada tunnustusta työstään. Kiitos kuuluu kuitenkin hyvälle tiimille, jonka kanssa olen saanut tehdä työtä ja kokea onnistumisia. Työssä onnistumista on myös vauhdittanut tuki TOK:n johdon taholta, toteaa Timo saamastaan tunnustuksesta.

TOK on yli 88 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama yritys

Turun Osuuskauppa toimii 36 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, sekä hotelli- ja ravintolakaupassa työllistäen yli 1 800 henkilöä. Turun Osuuskaupan hotelli- ja ravintolakauppa koostuu tällä hetkellä yhteensä 27 ravintolasta ja kahvilasta sekä kolmesta Sokos Hotellista Turun keskustassa.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jyrki Valanne, puh. 050 388 4001
ravintolapäällikkö Timo Hällfors, puh. 040 733 2821