3.10.2007

Osuuskaupan tiedote 03.10.2007

3.5.2007 TOK avaa uuden S-marketin Pansioon

LEHDISTÖTIEDOTE

julkaisuvapaa 3.5.2007

TOK AVAA UUDEN S-MARKETIN PANSIOON

Turun Osuuskaupan (TOK) elokuussa 2006 alkaneet S-market Pansion rakennustyöt ovat valmistuneet. Uusi S-market Pansio avaa ovensa perjantaina 4.5.2007 klo 10, osoitteessa Metallikatu 2. Uutta S-markettia ovat avaamassa TOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Vanto sekä TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen. Kaikki lähialueen asiakasomistajat on kutsuttu ennakkoon torstai-iltana 3.5. tutustumaan uuteen S-markettiin.

Pansio on yksi Turun merkittävimmistä lähiöistä, jonka asukasmäärän arvioidaan tulevaisuudessa yhä kasvavan. Suurena lähiönä Pansiossa on kysyntää supermarket-kokoluokan kaupalle, joka pystyy vastaamaan erilaisten kuluttajien tarpeisiin. TOK:n tavoitteena on parantaa Pansion ruokakaupan palveluita uudella, laajan valikoiman S-market-myymälällä.

– S-market kokoluokan myymälä mahdollistaa jokapäiväisen asioinnin ja näin vähentää pansiolaisten tarpeita asioida päivittäistavaraostoksilla oman asuinalueensa ulkopuolella. Pansion asukasmäärän kasvu antaa hyvän lähtökohdan myynnin kehitykselle myös tulevina vuosina. S-marketin sijainti Pernontien varrella merkitsee myös sitä, että Turun telakalla työskentelevien on helppo pysähtyä asioimaan myymälässä, kertoo TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen.

Valikoimissa lähes 10 000 tuotetta

Uuden S-market Pansion kokonaisala on 1 200 m2, josta myyntialaa on runsaat 800 m2. S-marketin laajoihin valikoimiin kuuluu kaikkiaan lähes 10 000 tuotetta. Valikoimissa huomiota kiinnitetään erityisesti tuoretavaroihin. Kiinteistön sijainti keskeisellä paikalla ja hyvät liikennöintiyhteydet mahdollistavat helpon ja nopean asioinnin.

S-market palvelee maanantaista perjantaihin klo 7-21 ja lauantaisin klo 7-18 sekä kesäaikana myös sunnuntaisin klo 12-21.

S-market Pansio työllistää 12 työntekijää. Market-päällikkönä toimii Mika Valkonen, joka siirtyy uuteen tehtäväänsä S-market Mynämäen market-päällikön tehtävästä. S-market Pansion tavoitteena on myydä ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan noin 3,6 miljoonaa euroa. Turun Osuuskaupan S-market-ketjun kehitys on ollut hyvää, sillä ketjun myynti on kasvanut tammi-maaliskuussa yli 24 % edelliseen vuoteen verrattuna.

TOK on yli 94 000 varsinaissuomalaisen perheen omistama yritys

Turun Osuuskauppa toimii 35 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksilleen. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, majoitus- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa työllistäen 2 000 henkilöä.

TOK avaa tämän kevään ja alkukesän aikana kaikkiaan viisi uutta päivittäistavarakauppaa. S-market Pansion ohella muita avauksia ovat Sale Nauvo 24.4., S-market Naantali 25.4., Sale Tennby Paraisilla 30.4. sekä S-market Koivula Turussa 8.6. Myös tavaratalo Sokos Wiklundin mittava saneeraus aloitetaan tämän kevään aikana. Lisäksi Sokos Myllyn laajennustyöt käynnistyvät tulevana syksynä Kauppakeskus Myllyssä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Harri Koponen, puh. 050 388 4030
toimialajohtaja Mika Marttila, puh. 050 388 4014