2.9.2008

Lehdistötiedote 02.09.2008

2.9.2008 Sokos Hotel Flamingo avautui elämyskeskukseen

LEHDISTÖTIEDOTE                                                   Julkaistavaksi 2.9.2008 klo 12.00

Sokos Hotel Flamingo avautui elämyskeskukseen

Sokos Hotels -ketju avasi syyskuun ensimmäisenä päivänä matkailijoille uuden, kiinnostavan kohteen elämyskeskus Flamingoon, Vantaalle.

– Yli 300 huonetta, iso tilausravintola, monimuotoiset kokoustilat ja erinomainen sijainti. Siinä uuden Sokos Hotel Flamingon vahvuudet, kertoo hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

1.9. avautunut 12-kerroksinen hotelli sijaitsee loistavalla paikalla, vain viiden minuutin päästä lentoasemalta, keskellä uutta Flamingon elämyskeskusta.

- Tavoitteenamme on vastata sekä kotimaan vapaa-ajan matkustajien tarpeisiin että tarjota liikematkustajille nopea ja helppo kohde yöpyä, viihtyä ja pitää kokouksia, Uusitalo luonnehtii.

Vapaa-ajan ja viihtymisen keskus Flamingo on kokonaisluokaltaan Pohjoismaiden suurin. Maailmalta Suomeen rantautuneen ilmiön mukaan kauppa- tai viihdekeskuksiin sopii hyvin hotelli.

- Flamingo täyttää hyvin liikepaikkakriteerit, joita olemme hotelleillemme asettaneet. Sokos Hotelli, jossa on monipuoliset kokoustilat ja ravintola, synnyttää luontaisesti kysyntää. Lisättynä ostoskeskuksen vetovoimaisuudella ja Flamingon elämyksellisyydellä uskomme, että investointi on kannattava. Myös jatkossa S-ryhmän hotellien sijoittaminen viihdekeskusten yhteyteen voi olla mahdollista, kertoo Sokotelin toimitusjohtaja Tapio Satta.

Flamingon ostoskäytävää pitkin voi kulkea kauppakeskus Jumbon erikoisliikkeisiin. Suuri vesipuisto ja wellness-osasto, elokuvateatterit, laaja valikoima kauppoja ja muita palveluita voimistaa Flamingon kokonaistarjontaa.

Yli puolet Sokos Hotellien vieraista on liikematkustajia. Myös vapaa-ajan matkustaminen pääkaupunkiseudulle on kasvussa.

- Kapasiteetti alueen hotellimarkkinoilla kasvaa ja kilpailutilanne kiristyy. Sokos Hotel Flamingo yhdistää monien viihdekeskuksessa toimivien yritysten palveluita houkutteleviksi tuotteiksi. Se lisää hotellin joustavuutta esimerkiksi kokouspaketteja suunnitellessa, Tapio Satta luonnehtii.

Sokos Hotel Flamingo tarjoaa elämyksiä perheille sekä yhteistyössä suuren vesipuiston FlamingoSpan kanssa että Onni Oravan leikkipaikan avulla.

Suomen johtava hotelliketju avaa tänä vuonna Sokos Hotel Flamingon lisäksi Sokos Hotel Sokos Hotel Levin Pohjois-Suomeen, uudistetun Sokos Hotel Tapiola Gardenin Espooseen sekä Sokos Hotel Vasilievskyn Pietariin.

Lisätiedot:
Hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo, Sokos Hotel Flamingo, kaija-riitta.uusitalo@sok.fi, puh. 050 388 3885
Toimitusjohtaja Tapio Satta, Sokotel Oy, tapio.satta@sok.fi, puh. 0500 438 544

Sokos Hotel Flamingo:
Tasetie 8, Elämyskeidas Flamingo, 01510 Vantaa

  • 309 huonetta: huonekoot 22 – 27 neliömetriä, 5 kpl 50 neliömetrin sviittiä, 7 invahuonetta
  • Tex-mex ravintola Amarillo, asiakaspaikkoja 200 sekä 70 hengen kesäterassi
  • Tilausravintola Bankett Flamingo, asiakaspaikkoja noin 300
  • 12 erikokoista kokoustilaa, joista suurin yli 100 hengelle
  • Business Center
  • kaikissa huoneissa maksuton tietoliikenneyhteys
  • huonekohtainen jäähdytys
  • 104 maksutonta pysäköintipaikkaa hotelliasiakkaille elämyskeskus Flamingon pysäköintihallissa
  • henkilökunta: yhteensä noin 50 matkailu- ja ravintola-alan ammattilaista

Sokos Hotel Flamingon lehdistökuvia voi ladata S-ryhmän mediapalvelusta: mediapalvelu.s-kanava.fi


Sokos Hotels on Suomen laajin hotelliketju, johon kuuluu 44 hotellia. S-ryhmään kuuluva Sokos Hotels -ketju tarjoaa ammattitaitoista palvelua liikematka- ja kokousasiakkaille sekä monipuolisia vaihtoehtoja vapaa-ajan matkustajille. Lisätietoja: www.sokoshotels.fi, www.s-kanava.fi