24.9.2007

Lehdistötiedote 24.09.2007

29.05.2007 S-Pankki aukeaa lokakuussa

LEHDISTÖTIEDOTE Julkaistavaksi tiistaina 29.5.2007 klo 14.00

S-Pankki aukeaa lokakuussa

Yhä parempaa palvelua ja lisää valinnanmahdollisuuksia jokapäiväiseen elämään tarjoava S-Pankki aloittaa lokakuussa. Asiakasomistajien nykyiset tilit siirretään S-Pankkiin 13.10.2007.

S-Pankki Oy aloittaa lokakuussa. Samalla kaikki nykyiset S-ryhmän jäsensijoitusvarat kuten S-Tilit ja määräaikaistilit siirretään S-Pankkiin.

Osuuskaupat hoitavat varojen siirron asiakasomistajien puolesta kauppapankin tileille. Asiakkailta siirto ei vaadi mitään toimenpiteitä. Uudet tilinumerot toimitetaan asiakasomistajille pankin avattua ovensa.

Osuuskuntalakiin tehtiin vuonna 2003 muutos, joka olisi heikentänyt nykyisiä asiakasomistajien rahoituspalveluita. Sen seurauksena säästökassat lopetetaan ja asiakasomistajien sijoitukset siirretään S-Pankin tileille.

Kun varat on siirretty, S-Pankki aloittaa toimintansa. Nykyisten S-Etukorttien ja muiden rahoituspalveluiden käyttö jatkuu ennallaan. Lisäksi asiakasomistajat voivat halutessaan ottaa Suomen ainoan kauppapankin uusia tuotteita ja palveluita käyttöönsä.

S-Pankki palvelee ensisijaisesti asiakasomistajia, joille kohdennetaan pankin tarjoamat edut. Palvelut rakentuvat nykyisten tili- ja korttipalveluiden ympärille. S-ryhmän rahoituspalveluilla on lähes sadan vuoden historia ja vahva asiakaskunta. S-Tilejä on noin 1,4 miljoonaa ja varoja niillä yli 800 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

S-Pankki, toimitusjohtaja Pekka Ylihurula, puh. 010 76 82100, pekka.ylihurula@sok.fi
www.s-pankki.fi