2.10.2007

Lehdistötiedote 02.10.2007

28.9.2007 Poliisi tutkii Sokos Hotel Virun Cafe Amigon välikohtausta

LEHDISTÖTIEDOTE

28.9.2007 julkisuuteen klo 16.50

Sokos Hotel Virun yökerho Cafe Amigossa on tapahtunut valitettava välikohtaus, jossa ravintolan työntekijää epäillään 14. syyskuuta ilmeisesti kahden asiakkaan pahoinpitelyyn syyllistymisestä. Tapauksen tutkinta on siirtynyt Viron poliisille, joka selvittää välikohtausta.

Sokos Hotel Virussa toimiva Cafe Amigo on antanut poliisille kaiken tapahtumaan liittyvän hallinnassaan olevan materiaalin ja informaation. Tapahtumaan sidoksissa oleva Cafe Amigon työntekijä on tutkinnan ajaksi vapautettu työtehtävistään. Tapahtumaan mahdollisesti sidoksissa olevan turvapalvelun, K-gruppin, työntekijät eivät työskentele Sokos Hotel Virussa tutkinnan aikana.

– Välikohtaus on valitettava ja vastoin kaikkia Cafe Amigon ja Sokos Hotel Virun sekä Sokotelin toimintaohjeita ja arvoja. Luonnollisestikaan emme missään olosuhteissa hyväksy tämän tyyppistä toimintaa. S-ryhmän matkailu- ja ravitsemisala noudattaa vastuullista toimintatapaa, jonka keskeisimpiä periaatteita on asiakasturvallisuus, painottaa 1.10. aloittava Sokotelin toimitusjohtaja Tapio Satta.

Välikohtaus tapahtui ravintolan ns. luovutushuoneessa, johon viedään hotellin ja yökerhon järjestyksenrikkojat poliisin saapumista odottamaan.

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemisalalla on tarkat periaatteet henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. S-ryhmässä on käytössä yhtenäinen konsepti asiakasturvallisuuden varmistamiseen. Jatkossa näiden kriteerien toteutumista seurataan tehostetusti ja valvontaa parannetaan.

– Cafe Amigo on tallinnalainen yökerho, johon ovat kaikki asiakkaat tervetulleita riippumatta kansallisuudesta. Suomalaisia ei liity välikohtaukseen. Huolehdimme asiakkaiden turvallisuudesta. Pahoittelen tapahtunutta omasta ja kaikkien työntekijöidemme puolesta, sanoo Sokos Hotel Viru toimitusjohtaja Outi Välimäki.

Lisätietoja

Suomessa: Tapio Satta, puh. 0500 438 544, tapio.satta@sok.fi

Virossa: Outi Välimäki, puh. +37256 80 93 01, outi.valimaki@sok.fi