24.9.2007

Lehdistötiedote 24.09.2007

28.2.2007 HOK-Elanto ja Automaa laajentavat asiakasomistajien palveluita pääkaupunkiseudulla

LEHDISTÖTIEDOTE

28.2.2007

HOK-Elannon alueella lanseerattava S-Etuautosopimus tarjoaa asiakasomistajille uuden Ford- tai Peugeot-auton kuukausimaksulla. Suurta alkupääomaa ei tarvita ja kuukausimaksu kattaa kaikki auton ylläpitoon liittyvät palvelut.

– S-ryhmän toiminta-ajatus määrittelee tehtäväksemme etujen ja palvelujen tuottamisen asiakasomistajille. Olemme HOK-Elannossa viime aikoina miettineet, kuinka laajasti S-ryhmän eri toimintojen sekä partnereiden palvelutarjonta kattaa asiakasomistajiemme eri elämänvaiheisiin liittyviä palvelutarpeita. Markkinaosuutemme päivittäistavarakaupassa on merkittävä ja olemme tänä vuonna kertoneet merkittävistä suunnitelmista ABC-liikennemyymäläverkoston sekä Terra-rautakauppojen rakentamiseksi. Nyt on vuorossa yhteistyön tiivistäminen SOK:n tytäryhtiön Automaan kanssa, Helsingin Osuuskauppa Elannon toimitusjohtaja Arto Hiltunen toteaa.

Autojen hankinta ja huolto lohkaisevat kotitalouksien kulutusmenoista 17,5 %. Autoiluun liittyvät kulut ovat päivittäistavaroiden hankinnan jälkeen kotitalouksien toiseksi suurin menoerä. HOK-Elanto ja Automaa ovat päättäneet tarttua tähän haasteeseen.

– Uusi S-Etuautosopimus tarjoaa asiakasomistajien käyttöön uuden Ford- tai Peugeot-henkilöauton Automaasta pelkällä kuukausimaksulla. Kuukausimaksu sisältää kaiken oleellisen auton ylläpitoon liittyen kuten huollot, korjaukset, renkaiden uusinnat ja kausivaihdot. Kuukausimaksu vaihtelee automalleittain ja ajomäärän mukaan. Vuokrakauden päätyttyä asiakkaalla on etuosto-oikeus hallitsemaansa autoon, toimitusjohtaja Reino Ylä-Autio Maan Auto -konsernista kertoo.

Koko kuukausimaksu kirjautuu bonusostoksi ja kasvattaa asiakasomistajien kuukausittaista bonuskertymää. Halutessaan asiakas voi ottaa myös bonusoikeudellisen autovakuutuksen.

S-Etuautosopimus ei vaadi käsirahaa, mutta luottotietojen täytyy olla kunnossa. Nuorelle, jolla ei ole vakituista työsuhdetta, riittää takaaja.

– Lanseeraamme S-Etuautosopimuksen HOK-Elannon asiakasomistajille viikonloppunäyttelyssämme 3.-4. maaliskuuta ja laajennamme sen kevään aikana Automaan muihin liikkeisiin Turkuun, Tampereelle, Lahteen ja Hämeenlinnaan. Tavoitteemme on tehdä asiakasomistajille tänä vuonna 1000 S-Etuautosopimusta eli noin 500 Peugeotia ja 500 Fordia, Reino Ylä-Autio visioi.

Ylä-Autio uskoo uuden tuotteen merkitsevän nostetta Automaan autokaupalle.

– Saamme tyytyväisiä asiakkaita ja kun auto aikanaan palautuu Automaahan, saamme hyviä vaihtoautoja, joiden koko huoltohistoria on tarkoin tiedossamme. Asiakasomistajille S-Etuautosopimus taas merkitsee helppoa, huoletonta ja turvallista autoilua sekä tietenkin kasvavia Bonuksia, Reino Ylä-Autio toteaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Arto Hiltunen, Helsingin Osuuskauppa Elanto, p. 050 500 2004
Toimitusjohtaja Reino Ylä-Autio, Maan Auto -konserni, p. 040 589 0663