24.9.2007

Lehdistötiedote 24.09.2007

25.01.2007 S-ryhmä yhteistyöhön Linnanmäen kanssa

S-ryhmä on solminut yhteistyösopimuksen Linnanmäen huvipuiston kanssa. Sopimus on kolmevuotinen ja käsittää vuodet 2007 – 2009. Linnanmäki on Suomen suosituin huvipuisto, jossa käy vuosittain noin miljoona vierasta. Linnanmäen huvipuiston omistaa Lasten Päivän Säätiö, joka ohjaa toiminnasta kertyneet varat lastensuojelutyöhön.

Nyt solmittu yhteistyösopimus tarjoaa S-ryhmän asiakasomistajille monipuolisia etuja. Asiakasomistajaetua voi hyödyntää ostamalla rannekkeen ennakkoon S-ryhmän toimipaikoista. Linnanmäen rannekkeita myydään Prismoissa, Sokoksissa, ABC-liikennemyymälöissä ja S-ryhmän pääkaupunkiseudun hotelleissa. Sokos Hotellit ja Radisson SAS –hotellit pääkaupunkiseudulla tarjoavat myös valmiita majoituspaketteja, joihin sisältyy S-Etuhintainen Linnanmäen ranneke. Lisäksi Linnanmäen pikaruokapisteissä on S-Etuhintaisia annoksia ja Linnanmäen myymälässä S-Etuhintaisia tuotteita.

- Linnanmäki on Suomen suosituin kesälomakohde. Uskonkin, että yhä useampi asiakasomistajaperhe suuntaa tänä kesänä Linnanmäelle. Vaikka Linnanmäki tarjoaa iloa ja huvia, on sen toiminnan takana arvokas yhteiskunnallinen tavoite: lastensuojelutyön tukeminen. Tällainen toiminta on linjassa S-ryhmän arvojen kanssa ja tarjoaa lisäarvoa asiakasomistajillemme, toteaa SOK:n yhteysjohtaja Anne Santamäki.

Linnanmäen huvipuiston ovat perustaneet vuonna 1950 lastensuojelutyötä tekevät järjestöt. Järjestöt perustivat vuonna 1957 Lasten Päivän Säätiön, joka yhä tänään ylläpitää ja kehittää huvipuiston toimintaa. Vuonna 2006 säätiö jakoi 2,7 miljoonaa euroa lastensuojelutyöhön.

S-ryhmän sopimuksessa ovat SOK:n lisäksi mukana myös HOK-Elanto, hotelliketjuja edustava Sokotel Oy ja Maan Auto Oy. HOK-Elannolla on lisäksi oma sopimus Jäähelmi-talvitapahtumasta Linnanmäen kanssa. Asiakasomistajaetujen ohella yhteistyö tuo S-ryhmälle näkyvyyttä niin Linnanmäen huvipuistossa kuin Linnanmäen viestinnässä.

Lisätietoja:

SOK yhteysjohtaja Anne Santamäki, puh. +358 500 601 391, anne.santamaki@sok.fi