3.10.2007

Osuuskaupan tiedote 03.10.2007

24.4.2006 Sokos Hotel Hamburger Börsin uudet ravintolat savuttomiksi

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 24.4.2006

SOKOS HOTEL HAMBURGER BÖRSIN UUDET ILTARAVINTOLAT SAVUTTOMIKSI

Sokos Hotel Hamburger Börsin uudet ravintolat Börs Night Club ja Irish Night Pub ovat savuttomia heti avaamisesta lähtien. Täysin uudistettu Börs Night Club ja uusi Irish Night Pub avataan asiakkaille keskiviikkona 26.4.2006.

Edellä mainittujen ravintoloiden käyttäjille varataan tupakointitilat Börsin Puistosta, johon tehdään suojaavat katokset. Tilaa tullaan lämmittämään kylminä vuodenaikoina mm. lämpölampuilla. Tupakointitilassa on mahdollisuus nauttia myös jatkossa ravintolan antimia.

Päätökseen ovat vaikuttaneet paljon muun muassa asiakkailta tulleet palautteet sekä muualta Euroopasta saadut kommentit ja vaikutelmat savuttomista ravintoloista.

Nykyisistä ravintoloista ShamRockCafessa ja Gastro Pub Oscarin Olohuoneessa tupakointia tullaan sallimaan rajatuimmissa tiloissa.

Sokos Hotel Hamburger Börsin muissa ravintoloissa (Fransmanni, Börs Bar & Cafe ja YläBörs) tupakointi sallitaan entisissä puitteissa.

Suomen ravintoloissa tupakointikiellon kaavaillaan alkavan 1.6.2007, jolloin kaikki ravintolat muuttuvat savuttomiksi. Sokos Hotel Hamburger Börsin ravintolat haluavat tupakointiratkaisuillaan palvella ennakoivasti niin tupakoitsijoita kuin tupakoimattomia asiakkaitaan. Savuttomat ilta- ja yöravintolat, joissa tupakoitsijaakaan ei ole unohdettu ovat uusinta uutta Suomessa.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa
Anssi Tähtinen
Ravintolaryhmänjohtaja
0500-824 416
anssi.tahtinen@sok.fi

TOK on yli 85 000 varsinaissuomalaisen kotitalouden omistama yritys

Turun Osuuskauppa toimii 36 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille. Turun Osuuskauppa toimii market-, liikennemyymälä-, sekä hotelli- ja ravintolakaupassa työllistäen 1 600 henkilöä.