22.12.2008

Lehdistötiedote 22.12.2008

22.12.2008 Sokos Hotel Vasilievsky avautui Pietarissa

Lehdistötiedote 22.12.2008

Sokos Hotel Vasilievsky avautui Pietarissa

SOK:n toinen Sokos Hotelli avautui Pietarin kuvernööri Valentina Matvienkon johdolla virallisessa seremoniassa Pietarissa torstaina 18.12.2008. Rauhallisella Vasilyn saarella sijaitsevassa venäläistunnelmaisessa hotellissa on yksilöllisiä huoneita ja ranskalais-venäläinen keittiö.

Yli 15 000 neliömetrin hotellissa on 255 huonetta, joista 14 on suiteja ja 24 yhdisteltäviä, perheille hyvin sopivia kombihuoneita. Kaikki huoneet on varusteltu langattomalla laajakaistayhteydellä sekä huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä. Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee kävelymatkan päässä Pietarin päänähtävyyksistä ja LenExpo-messukeskuksesta. Hotelli on lähellä Vasileostrovskaya-metroasemaa ja noin kuuden kilometrin päässä rautatieasemalta.

– Hotellissa näkyy venäläistyylinen runsaus ja saaren historiallinen ympäristö. Sisustuksesta löytyy kultaa ja tummia sävyjä. Sokos Hotel Vasilievskyn huoneista 56 on yksilöllisiä, erimallisia ja -kokoisia, sillä hotelli yhdistettiin kahteen, 1800-luvulta peräisin olevaan, saaren vanhimpaan taloon, jotka hallinnoivat hotellin julkisivua, kuvailee hotellinjohtaja Tarja Kontio.

Uudessa hotellissa on tunnelmallinen aulabaari ja mutkaton englantilainen pubi, jossa katsotaan urheilua ja soitetaan live-musiikkia. Ravintolapalveluita on tarjolla asiakkaille vuorokauden ympäri. Hotellin lämminhenkinen ja nostalginen Brasserie Repin-ravintola tarjoilee perinteistä venäläistä ruokaa yhdisteltynä ranskalaisiin herkkuihin. Sokos Hotel Vasilievskyssä on myös kaksi kokouskabinettia, kuntosali, saunaosasto, tilaussauna ja oma autotalli.

– Pääosa asiakkaistamme tulee Venäjältä, erityisesti Moskovasta. Uskomme, että työmatkustus mm. messuille säilyy voimakkaana ja voimme tarjota keskitasoisella hotellillamme liikematkailijoille hyvän hinta-laatusuhteen. Meille erittäin tärkeä kohderyhmä on myös suomalaiset vapaa-ajan matkustajat, joille voimme tarjota asiakasomistaja- ja kanta-asiakasetuja Pietarin kaikissa hotelleissamme, korostaa Kontio.

SOK:lla toimii nyt kolme hotellia Pietarissa. Sokos Hotel Olympic Garden avasi kesäkuussa lähes 350 huonettaan Moskovskii prospektin varrelle. Korkeatasoinen kylpylähotelli Holiday Club St. Petersburg sijaitsee myös Vasilin saarella. Sokos Hotel Vasilievskyn avajaisjuhlaa vietetään 30.1.2009.

Lisätiedot
Kontio Tarja, General Manager, Sokos Hotel Vasilievsky,+ 7 921 418 9971, tarja.kontio@shotels.ru
Juhani Järvenpää, Juhani Järvenpää, General Director, Sokotel LLC juhani.jarvenpaa@sok.fi, 7 921 860 4731

Sokos Hotel Vasilievsky V.O. 8 Liniya 11-13, 190034 St. Petersburg, Russia
www.sokoshotels.fi

Havaintokuvat Sokos Hotel Vasilievskystä: mediapalvelu.s-kanava.fi