21.5.2008

Lehdistötiedote 21.05.2008

21.5.2008 S-Etukortilla Bonusta Ifin vakuutuksista

SOK
If Vahinkovakuutusyhtiö Oy                                

LEHDISTÖTIEDOTE  21.5.2008, julkaisuvapaa kello 10         

S-Etukortilla Bonusta Ifin vakuutuksista

Asiakasomistajat saavat Bonusta Ifin kotitalouksille tarjoamista vakuutuksista kesäkuusta alkaen. Yhteistyö vahvistaa sekä S-ryhmän että Ifin tarjoamia keskittämisetuja.

Asiakasomistajat saavat Bonusta 1.6. jälkeen maksamistaan Ifin myymien ja jakelemien henkilöasiakkaiden vakuutusten maksuista.

Bonusta saa, kun Ifin asiakkaana oleva asiakasomistaja on ilmoittanut osuuskaupan jäsennumeronsa Ifiin. Asiakasomistajat, jotka eivät vielä ole Ifin asiakkaita, voivat ottaa yhteyttä Ifiin.

– If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, joka täydentää hyvin S-ryhmän palvelutarjontaa asiakasomistajille ja mahdollistaa myös yhteistyön palveluiden ja etujen kehittämisessä, toteaa SOK:n pääjohtaja Arto Hiltunen.

– Odotamme paljon yhteistyöltä Suomen johtavan vähittäiskaupparyhmän kanssa. S-ryhmällä on tunnetuin ja käytetyin asiakasetukortti ja se täydentää Ifin omia keskittämisetuja, sanoo Ifin hallituksen puheenjohtaja Kari Stadigh.

– Arvostamme myös sitä, että S-ryhmällä on Ifin tavoin pitkät perinteet suomalaisessa yhteiskunnassa, Stadigh lisää.  

S-ryhmän osuuskaupoissa on yli 1,7 miljoonaa asiakasomistajataloutta ja Ifillä yli 850 000 kotitalousasiakkuutta. Ifissä uskotaan, että huomattava osa asiakasomistajatalouksista alkaa saada Bonusta Ifiltä jo tämän vuoden aikana.

If on varautunut yhteistyön alkamiseen lisäämällä henkilöstöä puhelinpalveluun ja ottamalla käyttöön erityisen rekisteröintipalvelu-numeron. Palvelussa saattaa silti olla ajoittaista ruuhkaa. Helpoimmin rekisteröinti onnistuu internetissä.

S-Etukortista löytyvän jäsennumeron voi ilmoittaa Ifille 1.6. alkaen. Sitä ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa heti, jos vakuutuslasku erääntyy esimerkiksi myöhemmin syksyllä. Riittää, että rekisteröinti tehdään ennen laskun maksamista.

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy ja SOK sopivat kesäkuussa alkavasta yhteistyöstä lokakuussa 2007.

Lisätietoja:
SOK, markkinointijohtaja Risto Niemelä, puh. 010 768 1200
If, johtaja Paula Salonen, puh. 010 514 4280
If, johtaja Pasi Aho, puh. 010 514 4162