17.4.2008

Lehdistötiedote 17.04.2008

17.4.2008 S-Pankista maksuton Visa asiakasomistajille myös vuonna 2009

LEHDISTÖTIEDOTE                                                   Julkaistavaksi 17.4.2008 klo 9.00

  S-Pankista maksuton Visa asiakasomistajille myös vuonna 2009

S-Pankki tarjoaa S-ryhmän asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville S-Etukorttiin liitetyn Visa-ominaisuuden maksutta myös vuonna 2009. Tämä jatkaa S-Pankin linjaa maksuttomien pankkipalveluiden tarjoajana.

S-Pankin tuotteisiin kuuluvat kansainvälinen pankkikortti S-Etukortti Visa Debit ja monipuolinen yhdistelmäkortti S-Etukortti Visa Credit/Debit. S-Pankin Visa-luotossa on markkinoiden edullisin todellinen vuosikorko eikä siitä peritä tilinhoito- ja laskutuspalkkioita. Taloudenhallinta helpottuu, kun asiakasomistaja voi seurata Visa-luoton tapahtumia ilmaiseksi S-Pankin helppokäyttöisessä verkkopankissa. Myös kuukausitiliotteet ovat verkkopankissa maksuttomia ja ne säilyvät arkistossa maksutta 18 kuukauden ajan.

Suomen ainoa kauppapankki tarjoaa maksuttomat tili-, kortti- ja verkkopankkipalvelut.  Käyttötili S-Tilille maksetaan markkinoiden parasta, 2,25 prosentin korkoa päiväsaldolle. S-Tuottotili on säästötilien parhaimmistoa ja myös S-Määräaikaistilit ovat menestyneet hyvin erilaisissa korkovertailuissa.

Vuoden 2008 alussa asiakasomistajien edut paranivat entisestään, kun S-Etukortilla maksetuista maksutapaedun piiriin kuuluvista ostoista alkoi saada 0,5 prosentin maksutapaedun.

S-Pankki on SOK:n omistama suomalainen kauppapankki. Sillä on lähes 2 miljoonaa asiakasta ja se toimii yli 1500 S-ryhmän toimipisteessä ympäri Suomen.

 Lisätietoja:

S-Pankki, toimitusjohtaja Pekka Ylihurula, puh. 010 76 82100, e-mail: pekka.ylihurula@sok.fi

 

Tarkat korot sekä tuote- ja palvelutiedot löytyvät S-Pankin verkkosivuilta osoitteesta www.s-pankki.fi